Fyrverkeri - støtt Ullern bandys A-lag

Postet av Ullern Bandy den 29. Des 2019

Fyrverkeri - Ullern bandy

Kom innom Ullernbanen og kjøp årets fyrverkeri! Vi har åpent til kl. 18.00Julens store vintersports-dag med mange vinnere

Postet av Ullern Bandy den 26. Des 2019

2.juledag var en av de fineste dagene du kan tenke deg for uteaktivitet. Se på bildene fra eliteseriens kamp mellom Ullern og Stabæk på Ullernbanen.

300 personer på tribunen hadde søkt seg til Ullernbanen og ble underholdt av god bandykamp og i tillegg en pause-underholdning i form av bandy-ballkasting på banen! 5 lykkelige vinnere fikk Gave-kort fra CC Vest kjøpesenter. 

Kampen var jevnspilt og små marginer avgjorde til Stabæks fordel. Ullerns målscorere var Andreas Sletta og Henrik Brune.

Hvor viktig tror du søvn er?

Postet av Ullern Bandy den 10. Des 2019

Søvn er like viktig som kost og mosjon. Men stress, stillesitting og lang tid foran skjermen bidrar til å gi oss vesentlig dårligere søvnkvalitet. 

Mange anser at søvn er en passiv tilstand, men egentlig er det akkurat omvendt. Når vi sover prosesserer vi enorme mengder informasjon som vi har samlet i løpet av dagen. Søvnen spiller en viktig rolle for at hjernen skal kunne bearbeide alle inntrykk og følelser og slik forberede kroppen foran neste våkne periode. 

Mangel på søvn svekker prestasjonsevnen 

Får man ikke nok søvn kan det være vanskeligere å lære seg nye ting. Det kan også være mer utfordrende å håndtere stress, samt å prestere på skolen, på idrettsarenaen eller i arbeidslivet.

Hver dag bombarderes vi med inntrykk fra samfunn, skole, venner og familie. Informasjonen sorteres og hjernen markerer hva som skal spares og hva som kan renses vekk. 

Vi klarer ikke å arkivere alle de tusentals inntrykk som vi har samlet på oss i løpet av dagen. Hjernen registrerer hele tiden hva som skjer i våre omgivelser, men det meste er irrelevant for vår overlevelse. Ved å sortere bort gammel informasjon kan hjernen spare energi og skape forutsetninger for å fylle på med mer.

Hjernen legger et avansert puslespill

Hjernen arbeider frenetisk for å tolke hvor de nye bitene kan plasseres og hvordan de kan brukes. Når vi sover strømmer en væske gjennom hodet og spyler vekk uviktig informasjon. Dette skjer for å holde hjernen velfungerende og frisk. Vi trenger søvn for å kunne håndtere inntrykk, følelser og videreutvikle minnet. Alt dreier seg om å beholde en emosjonell balanse.

Kroppen har mange utfordringer og søvnen er en viktig del av vårt samlede forsvar. Det er ikke bare hjernen som trenger hvile. Søvnen er også viktig for muskler, immunforsvar og indre organer. Alle disse funksjoner er aktive når vi sover.

Stadig oppkoblet– aldri avkoblet 

Å alltid være oppkoblet er for mange en selvfølge både i hjemmet og på arbeidsplassen. Men hvordan påvirkes egentlig vår hjerne av langsiktig stress – og når er det på tide å logge ut?

Kortsiktig stress er ikke negativt – og vi mennesker trenger det for å kunne fungere. Men langvarig stress over måneder og år, uten mulighet til restitusjon, kan være skadelig.

Stress, skjermtid og stillesitting bidrar altså til vesentlig dårligere søvnkvalitet. Samtidig er det ingen vei utenom, vi mennesker må forholde oss til den raske tekniske utviklingen. Mobilen er i dag en naturlig del av den moderne livsstilen. Man kan jo tenke på å ta en time-out i blant og dermed la hjernen koble av. Vi må rett og slett tørre å ha det kjedelig. 

Viktige kontraster 

Søvnen gjør at vi blir både smartere, friskere og lykkeligere. Hva kan vi da gjøre mer av for å sove bedre? Døgnrytmen er alfa omega når det kommer til søvnen. Det viktigste er at vi sørger for å oppleve en tydelig kontrast mellom dag og natt. Det dreier seg om å følge kroppens indre klokke. Vi trenger lys, næring og mosjon på dagtid – samt mørke, faste og hvile om kvelden. Positive tanker hjelper generelt også.
Prøv å finne en rutine som passer akkurat for deg. Ikke ha fokus på at du ikke kan sovne, men tenk på at du trenger å slappe av.

Om du ikke kan sove, så stå heller opp! Så lenge du ikke utsetter deg for sterkt lys, kan det være smart å sette seg i et annet rom og eksempelvis lese. Først når du føler deg trøtt, går du tilbake til sengen.


Sov godt!

 

 

Kilde: Christian Benedict, dosent i neurovitenskap, aktuell med boken ”Sömn, sömn, sömn” (Bonnier Fakta).
Bandyns Dag - Avlyst !!!

Postet av Ullern Bandy den 7. Des 2019

Beklager,

Grunnet varsel om dårlig vær fra tidlig morgen og utover aktivitets-tiden vår, så er vi nødt til å avlyse Bandyns Dag.

Se til å formidle dette internt til lagene - og eventuelle besteforeldre/ naboer


Vi oppfordrer flest mulig til å gå se kampen mellom Ullern og Drammen, kl 18.00, likevel. Det blir ny spennende konkurranse for ungdom i pausen og noen kan vinne gavekort på 500 kr i sportsbutikken Torshov Sport 
"Kampens store overraskelse"

Postet av Ullern Bandy den 4. Des 2019


«- det første målet kom etter en enkeltmanns prestasjon av kampens store og ukjente overraskelse Jonathan O. Saraby fra Ullern ..»

Vi leser om Jonathan O Sarabys mål i landslagets oppkjøring mot U 23, sist søndag på Stabækbanen.

Fint å lese i artikkel fra Norges bandyforbund at vår Jonathan gjort ekstra bra fra seg i landslagsdrakten.


Hele artikkel her : https://bandyforbundet.no/?p=44382&mID=71&mAct=3451

#10_ullernbandy
Vi dyrker frem landslagsspillere i Ullern bandy!

Postet av Ullern Bandy den 29. Nov 2019

4 landslags-aktuelle + 5 immigrants!

Idag gratulerer vi Jonathan O Saraby med nominering til A-landslaget, Andras Sletta med nominering til U23 landslaget, Lars Askheim til U19 og Elias Husøy til U17. Alle gutta samles i 1.advent helgen for første oppkjøring til respektive landslag. Stort lykke til boys.

Dertil har våre innleide utlandske spillere prestert så godt i starten av sesongen at de blitt tatt med i Immigrants. Immigrants er en samling av alle utlandske medborgere som spiller bandy i norske serier. Immigrants spiller kamp mot A-landslaget lørdag 30.11 kl 15:00 på Solbergbanen. Vi ønsker Sillen, Carla, Danne, Wille og Vupi lykke til !! 

Fremgang er ikke tilfeldigheter!

Disse gutta har lagt ned mye tid ; på egen trening, lært av de beste (se bandy!), mentale forberedelser, spise riktig kost, forståelse av restitusjon (søvn) og kontroll på livet generelt med familie og venner.


Vi ønsker våre profiler som representerer Ullern bandy lykke til i helgen.

 

Øverst fra venstre i bilde: Jonathan Saraby #10 , Andreas Sletta #75 , Lars Askheim #1 , Elias Husøy #1

Nedre rader, fra venstre : Sillen #57, Danne #89, Carla #6, Wille #12 og Vupi #63
Debut innebandy - for Ullern

Postet av Ullern Bandy den 18. Nov 2019

Ullerns bandygutter fra 2008 årgangen, debutere i helgen (16.-17. nov) på innebandy banen.

Dette resulterte i 4 seire og 28- 5 i målforskjell.

Alle gutta var enig i at innebandy var super moro, og vil gjerne fortsette å spille bandy med innesko på.
Ullern-jakken kan bestilles!

Postet av Ullern Bandy den 15. Nov 2019

Ullern Bandy selger nå de varme gode dunjakkene til Tracker.

Man ser jakken på: http://www.tracker.no/7076-supersoft-down-jacket.html her ser man også et MÅLSKJEMA slik at man får bestilt riktig størrelse. Verdt å merke seg er at disse jakkene kan være litt smale, så er man i tvil er det lurt å gå opp en størrelse. Bedre med litt plass en det motsatte.


Bestilling skjer innen 18 Nov 2019.
Fremtidens Jente- & Gutte-lag til Ullern!?

Postet av Ullern Bandy den 14. Nov 2019

Glade, ivrige barn møtte opp på Ullernbanen for å ha det gøy på isen. 

Hovedmålen med Ullern Bandyskole er;  

Skøyter:
Utvikle balansen, lære seg gli på skøyter, utøve sving til begge sider, kjenne til skøytegang bakover. Det er så viktig trening til inre muskler i kroppen og dertil få kroppsbeherskelse.

Kølletekniske:
Manøvrere kølle og ball, i flere retninger og oppsatte løyper. Det er trening for fokus, når flere ting skjer rundt deg. Med mosjon i bunn og fokus på oppgavene - vil de som trener også få en bonus med at det går bedre i skolearbeidet!

Sosialt:
Oppleve glede å være i aktivitet med andre barn. Lære seg lagidrettens sosiale mønster og oppleve felles mestring.


Det er fortsatt plass til barn, født 2012 og yngre.  

Meld deg på i link: https://bandy.ullern.no/p/47105/bandyskolen

Barn født 2011 og tidligere kan bli med på treninger i respektive grupper. Sjekk websiden bandy.ullern.no  for kontakt.


"Gøy på isen "!!!
Ullern CC Vest cup 2020

Postet av Ullern Bandy den 14. Nov 2019

Vi har igjen gleden av å invitere til Ullern CCvest cup på Norges fineste isflate fredag 7. og lørdag 8. februar!

Ullern bandy inviterer jenter og gutter 07 til 11 til turnering på Ullernbanen 7. og 8. februar. Vi lover å stille med gode dommere, fantastisk is, åpne kiosker mm. 

Det vil være sluttspill for de to eldste klassene. Noen innledende kamper i klassene 2007 og 2008 vil bli spilt på fredag 7. februar fra 18.00 - 21.00. Alle kampene for årsklassene 2009 - 2011 blir spilt på lørdag.

Erfaringsmessig lønner det seg ikke å vente, da det raskt blir fulltegnet

Påmelding : https://www.profixio.com/reg/ullern-ccvest-cup-2020

Velkommen til fine bandy-dager!
Ullern starter med innebandy !

Postet av Ullern Bandy den 13. Nov 2019

Bandy og innebandy har mye felles. Spiller du dette ene så kommer du lett å håndtere den andre sporten. Ullern IF utvider med en sport til i tillegg til bandy, basket, håndball og fotball - og dette skaper grogrund for at flest mulig ungdommer kan finne sin sport i nærområdet. Det skal sies at vi tror på den filosofien at ungdommer skal prøve flere sporter opptil 14-15 års alder innen man begynner å spesialisere seg for idretter.  Ungdom kan med fordel spille over den alder også - for vi ser ikke på det som hinder - men snarere en utvikling.


På bildet ser dere Ullern bandy 2008-2009 ungdom som skal delta på Mini-runde innebandy på Skøyen 16-17. nov - og dagene før og dagene etter, er de selvsagt på isen!


Har du spørsmål om innebandy i Ullern bandy - så kan du henvende deg til Sportslig leder Matti Myllykoski, tlf. 922 57 009 , bandysport@ullern.no
Bandy-sesongen i gang på Ullernbanen

Postet av Ullern Bandy den 13. Nov 2019

Bandy-sesongen i gang for de yngste. Gøy på isen under ledelse av fin Ullern ungdom. Tirsdag kveld trente 2011, 2010, 2009 og 2008. #ullernbandy 

Fortsatt mulig for flere gutter og jenter i disse aldersgruppene å melde seg på til trening. Begynn gjerne med å besøke Ullernbanen i Publikumssiden lørdager og søndager. 

Mye glede med bandy - og mye info på denne websiden.

Velkommen til fin mosjon og uteaktiviteter!
Ungdommelig pågangsmot i vår tropp

Postet av Ullern Bandy den 10. Nov 2019

I dag starter vi eliteserien og vi benytter anledningen til å presentere fremtiden til Ullern Bandy.

For i tillegg til de rutinerte spillerne som har vært med i mange år, bobler det også av ungdommelig pågangsmot i vår tropp. For Phillip Billington, Henrik Berg, Georg Helle og Joachim Fredrik Rønneberg har alle tatt store steg de siste sesongene og er nå med å presser de eldre.

Coach Sletta har følgende kommentar om sine unggutter; - Det er alltid utrolig viktig for en klubb å få frem egen produserte spillere. Phillip, «Timmy», Henrik og Georg, er alle spillere med meget stort potensial! De gir alt på hver trening og vi ser at de puster de eldre i nakken hele tiden. De kan nå så langt de vil og alle vil få muligheten i årets eliteserie! Det blir veldig spennende å følge deres utvikling fremover. Er du god nok, er du gammel nok!!

Vi er stolte av at gutta satser og har utrolig stor tro på dere!Fra venstre: Joachim «Timmy» Rønneberg, Henrik Berg, Phillip Billington og Georg HelleSillen og Lars utgjør årets keeperduo!!

Postet av Ullern Bandy den 26. Sep 2019

Vi fortsetter presentasjonen av årets spillertropp og er veldig tilfredse med at Christofer Silius og Lars August Askheim blir vår målvakts duo kommende sesong!

Christofer som med dette gjør sin 4 sesong i Ullern, er en av eliteseriens aller beste målvakter. Med sin rutine og matchvinner egenskaper er han en veldig viktig spiller for oss. Han fungerer også godt som sparringspartner og mentor for Lars. Lars på sin side, har gjort store fremskritt de siste årene og kommer til å få mange muligheter gjennom sesongen. Lars er også tatt ut på U19 landslaget som skal representere Norge kommende sesong. Sammen er de utrolig fine representanter for klubbens fine keeper kultur. Verdt å nevne er at vår egen Elias Husøy er tatt ut i U17 landslagets brutto tropp. Ettersom Christofer nå også har blitt norsk statsborger, kan vi i teorien ha med målvakter på alle landslagene kommende sesong.

Coach Sletta som aldri har bommet på skudd fra ringen, har følgende kommentar; «- Jeg er veldig godt fornøyd med keeper duoen! Utrolig viktig for ett lag og ha stabilitet på denne posisjon og med Sillen og Lars, har vi kanskje eliteseriens beste keeperteam! Sammen bringer de trygghet i laget samtidig som de begge har matchvinner egenskaper. Under kyndig ledelse av Markus kommer de begge til å ha en veldig god sesong.»

Vi er utrolig glade for at dere er med videre!
Klubbturen 2019 til Rättvik

Postet av Ullern Bandy den 21. Sep 2019

Første istrening i Rättvik arena unnagjort - med 51 spiller og hele A-laget.

Det er GØY PÅ ISEN som er tema og klart at de yngste «kan lære av de beste» 

Ullern bandy fortsetter treningene over to fantastiske dager i Rättvik arena. Vi har samlet årganger 2008, 2007, SmåJenter, SmåGutter, Gutter, Juniorer, Rekrutt og A-lag. Totalt med spillere, ledere og støøteapparat er vi over 100 personer på tur. 

Har fått fantastisk vertskap av IFK Rättvik, bor bra på Lerdalshöjden hotel og sjenerelt nyter vi livet.


#klubbturen2019 #ullernbandy #ullern #ullern #ifkrättvik #arenarättvik #bandy
Andreas Sletta er klar!!

Postet av Ullern Bandy den 19. Sep 2019

Når man bygger klubb, er det alltid viktig å fylle på med unge spillere. Det er derfor veldig gledelig at Andreas Sletta vender tilbake til Ullern etter sitt eventyr i Vänersborg forrige sesong. 

Andreas flyttet til Sverige i fjor for å spille på Vänersborg sitt P20 lag. Under sesongen gjorde han 25 mål for laget som røk ut i semifinalen mot Villa. I tillegg gjorde han 6 mål på 4 kamper for Ale Surte i divisjon 1.  Andreas er fortsatt ung, men kommer hjem som en mer voksen og robust spiller. Vi gleder oss til å se hans skudd og fart når sesongen drar i gang!

Coach Sletta har følgende kommentar; «- Andreas er en spiller med bra potensiale, han har utviklet seg mye det siste året, noe vi allerede ser på trening! Vi skal være en klubb som gir unge spillere tillit, samtidig som vi skal ha tålmodighet i forhold til at prestasjonene kan svinge når man gjør sin første sesong som senior. Andreas kommer til å lære av de etablerte og ta nye steg denne sesongen. Han må bare å være uredd å kjøre på!!»

Vi er veldig glade for at Andreas er med! Velkommen hjem!
Tenåringer som er fysisk aktive klarer studiene bedre enn andre.

Postet av Ullern Bandy den 19. Sep 2019

 Det viser en undersøkelse der over en million svenske menn har deltatt.

Unge voksne som har god fysisk kondisjon, har høyere IQ enn andre. Og de som har god kondisjon på videregående skole, har også større sannsynlighet for å gjøre det bra faglig på høgskoler og universitet. 

Det viser en studie fra Sahlgrenska akademin i Göteborg. Dette er den største i sitt slag i verden og er nylig publisert i det anerkjente tidsskriftet Proceedings of the National Academy of Sciences, PNAS. 

Omtrent 1,2 millioner svenske vernepliktige menn som er født mellom 1950 og 1976 inngår i studien. Forskerne har analysert resultatet fra både fysiske tester og IQ-tester.

Studien viser en tydelig sammenheng mellom god kondisjon og bedre resultat på IQ-tester. 

Forskerne har fulgt mennene via et dataregister fra førstegangstjenesten til utdannelse og karriere. Det viste seg at de som var best på testsykkelen, også hadde høyere utdanning og mer kvalifiserte jobber.

- Vi har sett en veldig sterk sammenheng mellom det fysiske prestasjonsnivået og hvordan man presterer på IQ-testene, sier Michael Nilsson, professor ved Sahlgrenska akademin i et intervju på Svensk TV.

Og selv om studien er gjort på menn, mener forskerne at resultatene gjelder også for kvinner. 


Gjelder kun for kondisjon

Studien viser at det er kondisjon, ikke styrke, som henger sammen med logisk tankegang og språklig oppfattingsevne.


- Å ha bra kondisjon betyr at man også har god hjerte- og lungekapasitet, og at hjernen får mye oksygen. Dette kan være en årsak til at vi ser en tydelig kobling til kondisjon og ikke muskelstyrke, sier Nilsson i en nyhetsmelding på universitetets hjemmeside. 

Gjennom å analysere tvillingdata har forskerne kunnet fastslå at det framfor alt er miljøfaktorer og ikke gener som forklarer sammenhengen mellom kondisjon og høy IQ. 

- Vi kan også se at ungdommer som forbedrer sin fysiske arbeidskapasitet når de er mellom 15 og 18 år, øker sin kognitive prestasjonsevne. Idrett er altså et fag som virkelig hører hjemme i skolen, sier Maria Åberg ved Sahlgrenska akademin. 

Forskergruppen har også sammenlignet resultater fra kondisjonstestene med den sosioøkonomiske statusen som de vernepliktige oppnådde senere i livet. De som hadde bra kondis da de var 18 år, hadde oftere gjort det godt på universitetet eller høgskoler og flere hadde kvalifiserte yrker. 

Tidligere studier

Koblingen mellom fysisk trening og mental prestasjonsevne har tidligere blitt vist i studier gjort på dyr, barn og eldre mennesker. Studier som er gjort på unge voksne, har så langt vært mangelfulle. 

Det er likevel verdt å merke seg at denne studien er en såkalt kohort-studie, og ikke tilhører de beste, randomiserte studiene. Det betyr at forklaringen på disse funnene også kan være at intelligente mennesker velger å trene - og at det ikke nødvendigvis er treningen som gjør dem kloke.

Studien er gjennomført ved Center for Brain Repair and Rehabilitation i Göteborg i samarbeid med det svenske tvillingregisteret ved Karolinska Institutet.

 

Artikkelen ble publisert i Norsk Helseinformatikk, av Marthe Lein i 2009
Se på dette engasjementet og drøm deg bort til sesongstart!

Postet av Ullern Bandy den 18. Sep 2019

Det er en glede å annonsere at Daniel Zeilon er klar for en ny sesong i Hvitt og Rødt!!

De siste årenes kaptein, kom til Ullern før 16/17 sesongen og har siden vist at han er en av de aller beste toveis spillerene i Eliteserien. Med sin fine passningsklubba, smartness,defensive kvaliteter og fantastiske skudd er han en veldig viktig del av vår reise mot toppen

Coach Sletta har følgende kommentar; «- Daniel er hel ved, en spiller som setter laget foran seg selv. Med sine fine ferdigheter er han veldig viktig for oss! Utrolig fint å ha han med videre!»

Vi er utrolig glade for at Daniel er med videre! #forza ullernbandy
Henrik er klar !

Postet av Ullern Bandy den 17. Sep 2019

På denne nydelige høst tirsdagen fortsetter vi presentasjonen av neste års spillertropp. 

Og hvem vet, kanskje er dagens høstsol, verdens respons på at Henrik Brune er klar for en ny sesong!!


Henrik, som kom til oss da vi rykket opp til eliteserien, har vist sesong på sesong hvor viktig han er for laget. I fjorårets sesong ble han vår toppscorer med 35 mål. Ett antall som gav han tredje plass på toppscorer listen i Eliteserien.

Coach Sletta, smørblid for anledningen, har følgende kommentar; «For ett lag å beholde sin toppscorer er selvfølgelig veldig viktig. Henrik har vist at han er en av de beste offensive spillerne i eliteserien og vi tror han kommer til å ta ytterligere steg i vinter. Dette blir bra!!»

Vi i Ullern er utrolig glade for at Henrik er med på satsningen videre!!
En shot for alle !

Postet av Ullern Bandy den 16. Sep 2019

Du kan trene med forkjølelse og litt sår hals - men det er hyggeligere både for deg selv og din omgivelse om du kan forebygge disse symptomene. Det går også smidigere på skolen uten forkjølelse og sår hals.

Følgende oppskrift har hjulpet meg og spillere jeg har trent tidligere til å bygge opp immunforsvaret i kroppen. For min del passer det best å ta en ingefærshot om morgenen - men noen foretrekker å ta den om kvelden. Prøv deg frem, men prøv (!!) og det skal «rive litt» i halsen når du tar den. 

Sukker er ikke tillatt, for sukker er en trigger til å utvikle infeksjoner i kroppen. Honning er noe helt annet. 

Oppskrift på ingefærshot

ingefær - sitron - honning - vann 

Riv ca 100 gram ingefær i kasserolle (helst økologisk ingefær, da kan du også benytte skallet)

Fyll opp med 1 liter vann - varm opp til straks under kokepunkt (70-80 grader), la stå å trekke i varmen ca 20 min

Hell blandingen gjennom en sil - f.eks over i et litermål 

Skvis i en halv sitron

Bland inn en spiseskje honning.

Avkjøl blandingen og hell deretter i flaske. Kan oppbevares flere uker i kjøleskap.

Men det viktige er at du tar en shot hver dag!


Dette er den desidert beste oppskriften jeg kan bidra med til å holde forkjølelser borte og unngå sår hals. 

Unn deg en ingefærshot, allerede idag!
Kan du trene med forkjølelse?

Postet av Ullern Bandy den 16. Sep 2019

Lurer du på om du bør droppe treninga? Trolig blir du ikke verre av fysisk aktivitet, så lenge du ikke presser for hardt.

Forkjølelse rammer mange i vintermånedene. Lett aktivitet skader trolig ikke.

 Er det greit å gjennomføre treningsøkta, selv med forkjølelse?

Om høsten og utover vinteren må mange regne med både en eller flere luftveisinfeksjoner, men du trenger ikke å droppe treningen om du bare føler deg litt uopplagt. Med en virusinfeksjon i kroppen, er det all grunn til å redusere treningsaktiviteten, sier de fleste spesialister i allmenmedisin

Men lett trening som ikke er anstrengende ser ikke ut til å bety noe for sykdomsforløpet. Når man ikke er frisk, skal man lytte til kroppen. Blir du uvanlig sliten av treninga, er det et tegn på at du må ta det roligere.

Lytt til kroppen og aksepter at kondisjonen er dårligere enn når man er frisk.

Ikke tren med feber

Har du derimot feber, bør du ikke trene. Infeksjoner tilsier i de fleste tilfeller at du må ta det noe med ro. Når du har høy feber bør du holde deg i ro hjemme og unngå all form for trening. Høyt aktivitetsnivå når en infeksjon bryter ut i kroppen, kan svekke kroppens evne til å få kontroll med infeksjonen.

Feber er en infeksjon i hele kroppen også i muskulaturen og dermed også hjertet, og trening kan virke nedbrytende. I verste fall kan trening påvirke hjerterytmen og føre til hjerterytme-forstyrrelser. 

Frisk luft er ikke farlig - men trening skal du holde deg unna mens du har feber.
Jonathan & Truls er klare

Postet av Ullern Bandy den 10. Sep 2019

Ny uke og vi benytter anledningen til å presentere to spillere!!!

Jonathan Saraby og Truls Larsen har nemlig satt penn til papir!

Jonathan og Truls har de siste årene vært meget viktige brikker for Ullern og vi er derfor veldig glade for at de fortsetter satsningen sammen med oss.

Coach Sletta har følgende kommentar; «Jonathan og Truls har de siste sesongen vist hvor viktige de er for klubben. Det er 100% gutter som gir alt på hver trening og kamp. Å få med seg deres kvaliteter og rutine videre er rett og slett utrolig positivt!»

Igjen, takk for at dere blir med på satsningen!
Løp - for en god sak!

Postet av Ullern Bandy den 5. Sep 2019

Onsdag 11. september går Elveløpet av stabelen, langs vakre Lysakerelven. Siden 2002 har dette løpet blitt arrangert i regi av Ullern Fotball og med CC Vest som stolt samarbeidspartner og støttespiller/sponsor. Elveløpet skal være en god opplevelse for alle. Her vil du finne likesinnede enten du er eliteløper, turgåer, barn, pensjonist, eller en hel familie som skal ha en hyggelig opplevelse i flotte omgivelser. Elveløpet tilbyr både 2, 5 og 10-kilometersløype, her er det noe for alle, uansett form og fysisk nivå.

Når du melder deg på Elveløpet går automatisk 50 kroner av kontingenten til Aktiv mot kreft. Resten av kontingenten går til å drifte arrangementet og til Ullern Fotball som sørger for et aktivt og godt tilbud til alle barn og unge i nærmiljøet. Ved å gi 50 kroner til Aktiv mot kreft er CC Vest og Elveløpet med på å hjelpe en stiftelse som har visjon om å forebygge kreft gjennom motivasjon og tilrettelegging for fysisk aktivitet. Hovedformålet er å finansiere trenings- og aktivitetssentre for kreftpasienter.

Les mer her: https://ccvest.no/artikler/bli-med-pa-elvelopet-2/

Meld deg på her: https://signup.eqtiming.no/?Event=elvelopet&lang=norwegian
Vemund og Fridtjof er klare for ny sesong !!

Postet av Ullern Bandy den 3. Sep 2019

Vemund Thorkildsen og Fridtjof Schmidt er klare for en ny sesong!!!

For at ett lag skal lykkes, er det alltid viktig med ett solid defensivt fundament. Og for å lage ett solid defensivt fundament, trenger man defensive spesialister. 

Vi er derfor veldig glade for at Vemund og Fridtjof er med videre. De er begge spillere som har tatt store steg de siste årene og blitt viktige kontinuitets bærere i laget.

Coach Sletta har følgende kommentar; - Vemund og Fridtjof er to som alltid gir alt og setter laget foran seg selv. Vi ønsker å spille med offensive backer som også kan bidra i offensiven, en rolle som passer Fridtjof og Vemund bra. Kontinuitet er alltid viktig og det får vi med dem. 

Vi takker for at dere begge er med videre!! Kjør hardt!
Carla og Thomas er tilbake !

Postet av Ullern Bandy den 3. Sep 2019

Vi fortsetter vår presentasjon av kommende sesongs spillertropp og er veldig glade for å kunne presentere to «comeback».

Og for noen comeback det er!!!

Christoffer Carlstrøm ble skadet i en av de siste oppkjøringskampene i fjor og mistet dessverre hele 18/19 sesongen. I vår og så langt i høst har han trent godt og begynner å nærme seg gammel storhet!

Like  gledelig er det at Thomas Bang vender tilbake etter studier. 

Den allsidige forsvarsspilleren,er godt igang med oppkjøringen og vil bringe med seg rutine og fighter egenskaper inn i laget!

En tilfreds coach Sletta har følgende godord å si om sine comeback kids; - Carla og Thomas er to meget bra gutter å få inn i troppen igjen. De har begge kvaliteter og ferdigheter vi vil få god bruk for. De har begge vært ute en vinternatt før og vet hva som må til for at laget skal ta de neste steg på utviklings stigen.»

Vi er svært fornøyde med Thomas og Carla igjen er tilbake for fullt!!Joni Vuopio klar for Ullern

Postet av Ullern Bandy den 2. Sep 2019

Vi i Ullern Bandy er utrolig glade for å kunne ønske Joni Vuopio velkommen til klubben.

Joni er 26 år gammel og kommer til Ullern fra IFK Helsingfors i Finland. Joni er meget allsidig spiller som kan bekle de fleste posisjoner.

Coach Sletta har følgende å si om årets andre ny signering; - I Joni får vi inn nok en meget skøyte sterk spiller. Kombinert med hans fine skudd og pasninger, vil han gi oss mye kommende sesong.

Vi kommer tilbake med intervju med Joni utover høsten.

Hjertelig velkommen til Ullern bandy JoniJoni Vuopio klar for Ullern

Postet av Ullern Bandy den 2. Sep 2019

Vi i Ullern Bandy er utrolig glade for å kunne ønske Joni Vuopio velkommen til klubben.

Joni er 26 år gammel og kommer til Ullern fra IFK Helsingfors i Finland. Joni er meget allsidig spiller som kan bekle de fleste posisjoner.

Coach Sletta har følgende å si om årets andre ny signering; - I Joni får vi inn nok en meget skøyte sterk spiller. Kombinert med hans fine skudd og pasninger, vil han gi oss mye kommende sesong.

Vi kommer tilbake med intervju med Joni utover høsten.

Hjertelig velkommen til Ullern bandy JoniHarald er klar - som banemann til vinteren

Postet av Ullern Bandy den 27. Aug 2019

Harald Kravik er tidligere bandyspiller i Ullern og kjenner mange i klubben, samt han kjenner området.

Han driver som tømrer/trefeller om sommeren og er veldig keen på å gjøre en skikkelig jobb for at vi skal ha Oslo`s beste is til vinteren! Harald er en handy mann - så dette kommer til å bli bra.

Ta vel imot han etter hvert når du møter han på «Sletta»William Palmblad klar for Ullern !

Postet av Ullern Bandy den 20. Aug 2019

Ullern bandy er veldig glade over å kunne presentere årets første signering. William Palmblad (25) kommer til oss fra Gustavsberg i Svensk divisjon 1.

William er en skøytesterk power forward som går rett på mål og besitter ett meget bra skudd både fra høyre og venstre. Han ble toppscorer med 42 mål i svensk Div 1 Östra foregående sesong.


En fornøyd Håkon Sletta har følgende å si om overgangen;

 -« Vi har ønsket oss en kraftfull spiss som kan komplettere de andre ferdighetene vi har i laget.  I William har vi fått en spiller som fyller den rollen til gangs. Hans spillestil, mentalitet og personlighet vil være med på å løfte laget. Jeg er sikker på at han blir en håndfull for de fleste forsvar i eliteserien neste sesong.


Hvordan føles det William?

«-Jag är taggad på att få testa på bandyn i Norge! Det känns riktigt bra och jag har fått en bra känsla för klubben. Ser det också som ett äventyr och som en viktig del för min utveckling som människa men framförallt som bandyspelare! Jag kommer göra allt jag kan för att ta Ullern till final ! « 


Velkommen til Ullern bandy og stort Grattis på fødelsedagen, idag 20. august !

@WilliamPalmblad #williampalmbladTrenerteamet på plass!

Postet av Ullern Bandy den 19. Aug 2019

Siden sesongslutt, har det vært jobbet iherdig innad i klubben. Tropp og støtteapparat ser meget sterkt ut. De neste ukene vil vi offentliggjøre mer. 

Vi begynner med trenerteamet, og er stolte over at Håkon Sletta blir vår nye Hovedtrener. I Håkon får vi en vinnerskalle, som ønsker å spille offensiv og fartsfylt bandy. Håkon, som har 2 gull fra sin tid som hovedtrener i Stabæk, besitter erfaringen og kunnskapen om hva som skal til for at vi skal bli best. 

Håkon har følgende kommentar : «-Ja dette blir spennende, jeg gleder meg veldig til sesongen vi har i vente. Klubben, støtteapparat og spillere ønsker å bli best. Og med den troppen vi har til vinteren, tror og håper vi at vi skal ta ytterligere steg i vår utvikling.» 

Med seg i trenerteamet får Håkon med seg Andre Pedersen og Jørgen Styrmoe som assistent-trenere og Marcus Heggelund som keepertrener. 

Adm lagleder Anders Jacobsen Schmidt har følgende kommentar «- Håkon har hele tiden vært vårt soleklare førstevalg som ny trener. Han kjenner klubben godt og har erfaringen, gløden og kompetansen vi trenger for å ta neste steg. André, Marcus og Jørgen utfyller Håkon og sammen blir det et meget sterkt og kompetent team. Vi gleder oss allerede til 10. november.» 

I ukene fremover, kommer vi til å publisere neste års A-lags tropp, så følg med!!!

Bilde fr v: André Pedersen, Håkon Sletta, Jørgen Styrmoe (på bilde savner vi Marcus Heggelund)Disco on ice

Postet av Ullern Bandy den 5. Aug 2019


Det blir lyd lys, samt kiosk som serverer masse godt - og naturligvis mye dans og moro.

Kommer du?

 

Vennlig hilsen, Ullern Bandy Ungdom
Velykket Disco-avslutning!

Postet av Ullern Bandy den 5. Aug 2019Flomlyset var skrudd av og i midtsirkelen var det masse lys og røykmaskiner. Telt var satt opp med grilling av burgere og nystekte boller.

Mange store og små hadde tatt turen og det ble topp stemning

  

 Hilsen, Ullern bandy Ungdom Fin til trening

Postet av Ullern Bandy den 5. Aug 2019


Bandy-kolleksjonen oppdateres jevnlig med produkter og til gunstige innkjøpspriser for våre medlemmer.

Siste nytt er en assesory-bag , som holder ordning på teip, lisser, bryne etc  Du kan godt bruke den som toalett-mappe også!

Er du i behov av nye shorts og t-shirt så bestill allerede nå. 


Her er adressen - og butikken er alltid åpen; 

https://www.torshovsport.no/klubbservice/din-klubb/ullern-bandy

 

 Ha en fin vår - hvor enn du trener !Ny kolleksjon?

Postet av Ullern Bandy den 5. Aug 2019


Prisene er ekstra rabatterte til felles bestillinger.


Handlekvelder, Ullernbanen - kafeterian

Tirsdag 20. august kl 17:30 - 20:00

Onsdag 21. august kl 17:30 - 20:00


Er det noe lag - som allerede ønsker starte med bestillinger? Det ordner vi.

Få et skjema av meg, fyll ut og send inn så snart dere ønsker. 


Nyt sommeren og husk å trene, for det er en investering for hode og kropp - og dermed for livet !!


Spørsmål kan stilles til sportslig leder Matti Myllykoski , på telefon 922 57 009 eller mail : bandysport@ullern.no
Ny kolleksjon?

Postet av Ullern Bandy den 5. Aug 2019


Prisene er ekstra rabatterte til felles bestillinger.


Handlekvelder, Ullernbanen - kafeteriaen

Tirsdag 20. august kl 17:30 - 20:00

Onsdag 21. august kl 17:30 - 20:00


Er det noe lag - som allerede ønsker starte med bestillinger? Det ordner vi.

Få et skjema av meg, fyll ut og send inn så snart dere ønsker. 


Nyt sommeren og husk å trene, for det er en investering for hode og kropp - og dermed for livet !!


Spørsmål kan stilles til sportslig leder Matti Myllykoski , på telefon 922 57 009 eller mail : bandysport@ullern.no

Hybel / leilighet søkes!

Postet av Ullern Bandy den 5. Aug 2019Har du leilighet eller kjenner noen som kan kan leie ut ta kontakt med Sportslig leder Matti Myllykoski tlf 922 57 009 , bandysport@ullern.no eller lagleder Terje Pedersen tlf. 926 39 902 

 

Del gjerne til andre som du tror kan hjelpe foreningen. 

Takk !


Ny kolleksjon

Postet av Ullern Bandy den 19. Mar 2019

Kan vi friste med ny kolleksjon?

Ullern bandy Ungdom har 2 handle-kvelder, der vi kan teste og bestille treningsklær og utstyr.

Vår sponsor Torshov Sport stiller ut med produkter ur sortimentet. 

Prisene er ekstra rabatterte til felles bestillinger.

Handlekvelder, Ullernbanen - kafeterian

  • Tirsdag 20. august kl 17:30 - 20:00
  • Onsdag 21. august kl 17:30 - 20:00

Er det noe lag - som allerede ønsker starte med bestillinger? Det ordner vi.

Få et skjema av meg, fyll ut og send inn så snart dere ønsker. 


Nyt sommeren og husk å trene, for det er en investering for hode og kropp - og dermed for livet !!


Spørsmål kan stilles til sportslig leder Matti Myllykoski , på telefon 922 57 009 eller mail : bandysport@ullern.no