Om oss

Ullern bandy er en del av Ullern IF som i tillegg består av basket, håndball og fotball. Vårt nedslagsfelt er primært Oslo Vest, men vi har også utøvere fra andre steder i byen og tilstøtende kommuner. Vi er stolte av å være en breddeklubb! Ikke minst har vi Divas, vår egen satsing på jentebandy. Bredde og topp henger tett sammen, og vi jobber for at alle våre medlemmer skal ha et tilbud som passer uansett ferdighetsnivå.
Våre oppgaver, ønsker og drømmer

For våre medlemmer skal vi være en klubb som tar vare på og utvikler bandyspillere uansett alder og ferdighetsnivå. Vi skal jobbe for «Flest mulig - lengst mulig», også etter at du har lagt opp. Da tilbyr vi muligheter for andre oppgaver i klubben (trener, fagansvarlig, drift etc). Vi jobber også for at våre medlemmer skal ta ansvar, være en god kompis og hjelpe til når ting er vanskelig. Vi vet at de beste resultatene kommer når vi samarbeider. Derfor skal vi utvikle klubben sammen med medlemmene våre, og ønsker at så mange som mulig skal bidra. Vi skal ha et inkluderende miljø, der vi hjelper hverandre og har det gøy – sammen!

For lokalmiljøet ønsker vi at Ullernbanen skal være det naturlige møtestedet når barn, ungdom og voksne skal være fysisk aktive utendørs, og treffe venner og kjente. Vi skal i størst mulig grad tilrettelegge for at lokalbefolkningen kan nyte gleden ved å gå på skøyter på en speilblank isflate.