Bandykiosken - Slettas hyggeligste luke

Vår hyggelige bandykiosk finner du i det gamle klubbhuset (det røde huset) på bakkenivå. Kiosken er et viktig bidrag til det sosiale livet på Sletta. Her selges det varm og kald drikke, vafler og et utvalg sjokolade. Noe bandyutstyr og merch fra medlemskolleksjonen er også til salgs. Kiosken er på onsdager 17:30-19:30 når det er bandyskole. 


KIOSKVEILEDNING FOR BANDYKIOSKEN I LUKA 

Når vakten begynner: 

1. Ha med 2x 1.5 l flasker med vaffelrøre (enten Toro ferdig miks eller hjemmelaget -oppskrift er nederst på siden her). Stek vafler fortløpende.

2. Åpne kioskvinduet fra innsiden. Gå ut og fest vinduet i kroken. Fest på begge sider.

3. Sett ut den store søppelkassen (sjekk at det er pose i denne) og skiltene «åpen kiosk» på en slik måte at folk ser det. 

4. Lag klar en termos med varmt vann til Toddy/kakao og en termos med kaffe.

Betaling: Vipps Ullern bandy #17877

Ved avslutning av vakten:

1. Lukk og lås kioskvinduet. Skyveglasset må dekke hele vinduet. Trekk ut stikkontakter til vaffeljern og kaffetrakter.

2. Ta inn skiltene «åpen kiosk» og søppelbøtte.

3. Rydd kiosken slik at det er hyggelig for neste mann å komme, vask over alle flater. Kast matrester. Søppelbøtter tømmes og  OBS: ilegges ny avfallspose (ny pose ligger under vasken). Avfall kastes i containere ved gamle hovedport eller i container ved bakken i Myntfunnveien.

4. Skyll kaffekanner og tøm ut varmt vann.

5. Kost over gulvet.


Ved spørsmål ta kontakt med Stian Slydal: 908 70 529 , Mette Mari Heyerdal: 99502460 eller Thea Lærum Bentzen: 995 88 543.