Ullernbanen – Det naturlige møtestedet

«Hjertet» i Ullern bandy er vår fantastiske arena, som har en av Norges største og fineste isflater. Kunstisen er et svært populært møtested for barn, ungdommer og familier i vårt nabolag. På Ullernbanen får lokalbefolkningen frisk luft, fysisk aktivitet og sosial stimuli. Når snøen uteblir, er skøyter og bandy en skikkelig fin helgeaktivitet for hele familien. Dagtid på hverdager er banen åpen for barnehager, skoler og publikum. På ettermiddagen fylles banen av våre lag som skal trene og spille kamper. Hver lørdag og søndag er banen åpen for publikum. Da er det helt fantastisk å se hvordan det myldrer på isen av folk i alle aldre! PS: Ved store nedbørsmengder (snø og regn) kan banen stenges for bruk, på kort varsel. Ikke alltid notert i kalender. 


Åpningstider for skoler, barnehager og publikum:

Man – Fre: 09.00 - 15.00

Lør – Søn: 12.00 - 16.00

På tirsdager og torsdager kjører vi morgenprepp fra 08.00 - 10.00. Vi anbefaler skoler og barnehager om å legge besøkene sine på disse dagene for best mulig forhold.

Vi gjør oppmerksom på at det vil kunne være prepping ved behov og banen kan bli stengt på kort varsel. Det er ikke lov å være på isen når ismaskinen kjører! Vennligst respekter dette for din egen og banemannskapets sikkerhet. Husk igjen å sjekke vår oppdaterte kalender.


Kontakt banemester, Truls Midtbø ved spørsmål om banen er åpen ved nedbør: 950 06 295 eller på tmidtb@googlemail.com


Kontakt Mattis Bentzen for booking av banen: mattisbentzen@gmail.com