Andreas Sletta er klar!!

Postet av Ullern Bandy den 19. Sep 2019

Når man bygger klubb, er det alltid viktig å fylle på med unge spillere. Det er derfor veldig gledelig at Andreas Sletta vender tilbake til Ullern etter sitt eventyr i Vänersborg forrige sesong. 

Andreas flyttet til Sverige i fjor for å spille på Vänersborg sitt P20 lag. Under sesongen gjorde han 25 mål for laget som røk ut i semifinalen mot Villa. I tillegg gjorde han 6 mål på 4 kamper for Ale Surte i divisjon 1.  Andreas er fortsatt ung, men kommer hjem som en mer voksen og robust spiller. Vi gleder oss til å se hans skudd og fart når sesongen drar i gang!

Coach Sletta har følgende kommentar; «- Andreas er en spiller med bra potensiale, han har utviklet seg mye det siste året, noe vi allerede ser på trening! Vi skal være en klubb som gir unge spillere tillit, samtidig som vi skal ha tålmodighet i forhold til at prestasjonene kan svinge når man gjør sin første sesong som senior. Andreas kommer til å lære av de etablerte og ta nye steg denne sesongen. Han må bare å være uredd å kjøre på!!»

Vi er veldig glade for at Andreas er med! Velkommen hjem!Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.