Trenerteamet på plass!

Postet av Ullern Bandy den 19. Aug 2019

Siden sesongslutt, har det vært jobbet iherdig innad i klubben. Tropp og støtteapparat ser meget sterkt ut. De neste ukene vil vi offentliggjøre mer. 

Vi begynner med trenerteamet, og er stolte over at Håkon Sletta blir vår nye Hovedtrener. I Håkon får vi en vinnerskalle, som ønsker å spille offensiv og fartsfylt bandy. Håkon, som har 2 gull fra sin tid som hovedtrener i Stabæk, besitter erfaringen og kunnskapen om hva som skal til for at vi skal bli best. 

Håkon har følgende kommentar : «-Ja dette blir spennende, jeg gleder meg veldig til sesongen vi har i vente. Klubben, støtteapparat og spillere ønsker å bli best. Og med den troppen vi har til vinteren, tror og håper vi at vi skal ta ytterligere steg i vår utvikling.» 

Med seg i trenerteamet får Håkon med seg Andre Pedersen og Jørgen Styrmoe som assistent-trenere og Marcus Heggelund som keepertrener. 

Adm lagleder Anders Jacobsen Schmidt har følgende kommentar «- Håkon har hele tiden vært vårt soleklare førstevalg som ny trener. Han kjenner klubben godt og har erfaringen, gløden og kompetansen vi trenger for å ta neste steg. André, Marcus og Jørgen utfyller Håkon og sammen blir det et meget sterkt og kompetent team. Vi gleder oss allerede til 10. november.» 

I ukene fremover, kommer vi til å publisere neste års A-lags tropp, så følg med!!!

Bilde fr v: André Pedersen, Håkon Sletta, Jørgen Styrmoe (på bilde savner vi Marcus Heggelund)