Sillen og Lars utgjør årets keeperduo!!

Postet av Ullern Bandy den 26. Sep 2019

Vi fortsetter presentasjonen av årets spillertropp og er veldig tilfredse med at Christofer Silius og Lars August Askheim blir vår målvakts duo kommende sesong!

Christofer som med dette gjør sin 4 sesong i Ullern, er en av eliteseriens aller beste målvakter. Med sin rutine og matchvinner egenskaper er han en veldig viktig spiller for oss. Han fungerer også godt som sparringspartner og mentor for Lars. Lars på sin side, har gjort store fremskritt de siste årene og kommer til å få mange muligheter gjennom sesongen. Lars er også tatt ut på U19 landslaget som skal representere Norge kommende sesong. Sammen er de utrolig fine representanter for klubbens fine keeper kultur. Verdt å nevne er at vår egen Elias Husøy er tatt ut i U17 landslagets brutto tropp. Ettersom Christofer nå også har blitt norsk statsborger, kan vi i teorien ha med målvakter på alle landslagene kommende sesong.

Coach Sletta som aldri har bommet på skudd fra ringen, har følgende kommentar; «- Jeg er veldig godt fornøyd med keeper duoen! Utrolig viktig for ett lag og ha stabilitet på denne posisjon og med Sillen og Lars, har vi kanskje eliteseriens beste keeperteam! Sammen bringer de trygghet i laget samtidig som de begge har matchvinner egenskaper. Under kyndig ledelse av Markus kommer de begge til å ha en veldig god sesong.»

Vi er utrolig glade for at dere er med videre!Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.