Hengekamper

Postet av Ullern Basket den 15. Nov 2019


Klubben ønsker tilbakemelding fra lagkontaktene om hvilke lag som har hengekamper. Erfaringsmessig kommer mange lagkontakter 5 min før 12 og ber om alternative kampdatoer. Klubben trenger oversikt over antall kamper for de enkelte serielag. 

Lagkontakten kan gjerne ta kontakt med administrativ leder Michael Söderström, gjerne gi opplysning om hvilken serie, hvilke motstander og dersom lagkontakten delegerer jobben innad i laget: hvem avklarer mulige kampdatoer med motstanderlaget.
16 kamper for UllernBasket denne helgen!

Postet av Ullern Basket den 1. Nov 2019

Mange hjemme og bortekamper skal spilles denne helgen, 

Høydepunktet blir BLNO kampen mellom Ullern og Høybråten kl 16 på søndag. Første BLNO kamp i Ørakerhallen etter vannskaden!

Det blir 4 hjemmekamper på lørdag i Ullern VGS og hele 7 kamper i Ørakerhallen på søndag! 

Vel møtt!


https://wp.nif.no/PageMatchAvansert.aspx?sfid=353&showColumns=1,2,5,6,7,8&hideFields=1,10,11&seasonId=200867&advancedSearch=true&orderBy=1&showInfoPane=false&design=16&orgId=52936&fromdate=01.09.2019&FromDate=01.11.2019&todate=30.05.2020&ToDate=03.11.2019

Ørakerhallen åpen igjen!

Postet av Ullern Basket den 29. Okt 2019

Fra 29.10.19 er Ørakerhallen tilgjengelig igjen for Ullern Basket. Det setter vi veldig pris på, og håper at det nye kombielastiske gulvet er av den bedre sorten. Det var som tidligere nevnt ikke mulig å få gehør hos kommunen (Undervisningsbygg) for å re-installere parkett.

Nye kurv har det også blitt! Vi ser iallefall frem til å få tilgang til hallen tre ganger i uken, det gir klubben litt mer treningstid samlet sett.

Velkommen til den nye Ørakerhallen! 
Vannskade i Ullern VGS

Postet av Ullern Basket den 13. Okt 2019

Etter at vannskaden i Ørakerhallen holdt og fortsatt holder idretten ute i 3-4 måneder, fikk Ullern basket en ny utfordring ved at underetasjen i Ullern VGS ble flommet av en lekkasje i ferskvannsystemet utenfor bygget. parkeringskjelleren fyltes natt til lørdag opp med vann og derfra presset vannet seg gjennom dørsprekkene til hallen. Det er selvfølgelig ikke slik man skal bygge en hall - i lav-punkt under et bygg, men gjort er gjort og det blir skade i millionklassen. 

2 av søndagens kamper har blitt utsatt, tre - deriblant BLNO kampen mot Ulriken - har blitt flyttet til Persbråten VGS. 

Mandagens treninger i Ullern VGS utgår. Så får halldriften beskjed hva ekspertenes dom blir. Stenges hallen blir det igjen midlertidige omrokeringer med begrensninger i halltiden som hvert enkelt lag kan trene. Vi må dele på det vi har av treningstid når to av tre haller er stengt.


Første hjemmekamp for mange Ullernlag i den nye sesongen

Postet av Ullern Basket den 11. Okt 2019

Ullerns BLNO kvinner skal ut i en tøff kamp mot Ulriken fra Bergen. Gjerne kom innom Ullern VGS for å støtte laget. 

Men det er også mange barn og ungdomslag som er i gang ved denne første tettpakkete hjemmekampdagen. Inntil Ørakerhallen er klar igjen, vil hjemmekampene spilles i Ullern VGS.

Se på hvordan man finner veien og inngangen (bilde nederst) ved Ullern VGS.

Møtt opp og hei på Ullern!


Bærum open 2019 / kvalik Scania Cup

Postet av Ullern Basket den 10. Sep 2019

Nesten alle serielag fra Ullern skal sette kurs retning Bærum (og Bygdøy) i helgen 13. - 15.09. for å delta i den tradisjonelle oppstartsturneringen. Bærum open er også kvalifikasjonsturnering for årgangene U13 og U14 (J06/07 og G06/07). Vinnerne og evt sølvplassen for lov å delta i Scania cup (Södertälje, våren 2020). Vi ønsker alle lag fra Ullern lykke til med turneringen! Gjerne kom og støtt våre lag i aksjon i helgen ! For kampoppsett se https://barumopen.cups.nuFølgende Ullern lag deltar i Bærum open 2019:

  • J07
  • J06
  • J04-05
  • J01-03
  • G07
  • G06
  • G05 (2 lag)
  • G04
  • G03
  • G01-03Oversikt over lagkontakter og trenere

Postet av Ullern Basket den 9. Sep 2019

Se også meny "Kontakt oss", der lagres endringer fortløpende. (pdf)

https://basket.ullern.no/p/43524/lagkontakter-og-trenere 

Ullerns Joakim og Christoffer i U16 EM

Postet av Ullern Basket den 18. Aug 2019

Norske U16 landslag pleier å ha det tøft i EM og 2003 årgangen var intet unntak. Men begge Ullern-spillere bidro at Norges E16 landslag vant siste og avgjørende kamp mot Kosovo klart. Det blir Kosovo som med all sannsynlighet må rykke ned til C divisjon i neste mesterskap. Ullern gratulerer Christoffer og Joakim og hele teamet med å holde nervene i sjakk og vinne nedrykksfinalen soleklart 84:44.

Mer info og statistikk på fiba.com

Bilde: Fiba

Bilde: Fiba

Midlertidige treningstider sesong 2019/20

Postet av Ullern Basket den 17. Aug 2019

Se menypunkt "Treningstider" øverst på hjemmesiden

Ullern Basket har kommet i en vanskelig situasjon siden parketten i vår hoved-hjemmebane Ørakerhallen har blitt ødelagt av rengjøringsfirmaet. Selv om det handler seg om et forsikringstilfelle, har dessverre halleier "Undervisningsbygg" fått det for seg at "plastgulv" er bedre enn parkett. Prosessen rundt avgjørelsen for valg av underlag har vært skjult i Undervisningsbygg. Man har forespeilet oss en reparasjon av parketten. Har man dok tørket Ørakerhallen i flere uker og treeksperten til Undervisningsbygg har uttalt at parketten skal tørke litt til før den kan slipes og lakkeres igjen i løpet av oktober.  

Ledelsen i Ullern Basket strider imot ethvert forsøk å legge plast i Ørakerhallen.

Det endrer ikke noe ved at Basket har for lite treningstid. Styret har skaffet flere hallflater å trene på og fordeler så godt det lar seg gjøre mellom lagene. Det er ikke optimalt, det er for lite, det er et vanskelig puslespill og vi alle må gjøre det beste ut av situasjonen. Vi i Basket bør iallefall føre diskusjonene våre på en konstruktiv måte.

Vi ser frem til å få Ørakerhallen tilbake med parkett som gulv. I mellomtiden må vi gjøre det beste ut av situasjonen. 

Ansvar for treningstiden i styret ligger ved Geir Dyngeland og Geir Henriksen.
Ullerns Felicia godt i gang med U16 EM!

Postet av Ullern Basket den 17. Aug 2019

U16 EM – en seier og ett tap så langt

Norges U16 - jenter  med Ullerns Felicia Dyngeland-Sundén på laget er i gang med U16 EM i Bulgaria. Torsdag dro laget i land en sterk og viktig 60-57 seier mot Israel etter en svært spennende avslutning. Men Norges 12 jenter fikk det langt tøffere fredag kveld mot fysisk store og sterke Kroatia. Norge tapte til slutt 80-37, men bra spill av Ullerns Felicia Dyngeland-Sundén som ble Norges mest effektive spiller på FIBA statistikken i denne kampen med 5 poeng, 5 returer og 1 steal. Nå venter Sveits, Slovakia og Kosovo videre  i gruppespillet for Norge.

For mer info og live stream se FIBA.com

Foto: NBBF, Arild Sandven

Tekst: Geir Dyngeland
Ullern Basketcamp 2019 - mange ivrige unger!

Postet av Ullern Basket den 14. Aug 2019

79 ivrige barn og ungdommer er sammen med totalt 8 norske og tsjekkiske trenere god i gang med Ullerns tradisjonelle sommer basketcamp. 

Tilbakemeldingene hittil har vært bra, mange foreldre satt pris på at campen ble gjennomført, selv om vår egen Ørakerhall fortsatt må tørke i mange uker fremover etter vannskaden. Vi ønsker å takke Persbråten Basket og skole for at Ullern kan bruke Persbråtenhallen i denne krisesituasjonen!

Campen varer til og med fredag i denne uken. Nysgjerrig? Ta en titt i hallen, vår hallvakt kan sikkert vise deg veien til tribunen.

WU18 EM med hele 5 Ullern BLNO spillere.

Postet av Ullern Basket den 17. Jul 2019

Ullern Basket var representert med hele 5 spillere i U18 B-EM i Skopje, Nordmakedonia, som til vanlig spiller for Ullern BLNOK laget. Laget med Selma Freng Sørensen, Olivia Priestley, Malin Schneidt, Selma Vangstein og Lina Stranger-Johannessen ombord hadde sterke motstandere og greide å komme på 20.plass blant 23 nasjoner. Det er respektabel for et norsk landslag som spilte med 8 yngre jenter i mesterskapet. 

Sjekk facebook eller lenkene under for mer info om mesterskapet:

FIBA.com

Basket.no


Ørakerhallen stengt pga vannskade

Postet av Ullern Basket den 17. Jul 2019

Oslo 12.07.209 

Undervisningsbygg ser seg dessverre nødt til å stenge Ørakerhallen. Gulvet har fått en vannskade og vi utreder nå hvordan skaden har skjedd.

Slik gulvet har utviklet seg etter vannskaden er det ikke forsvarlig å drive idrett i hallen. Skadeomfanget er enda ikke helt avklart, så tid for gjenåpning må vi komme tilbake til.

Beklager ulemper dette måtte medføre.


Ullern Basket kommer tilbake med oppdateringer fortløpende.
Nyhet

Postet av Ullern Basket den 5. Mar 2019

Innhold
Årsmøte Basket 06.03.2019

Postet av Ullern Basket den 5. Mar 2019

Årsmøte ble suksessrik gjennomført, det var saksliste:

 

1.        Valg av dirigent

2.        Gjennomgang og godkjennelse av styrets årsberetning for 2018

3.        Gjennomgang og godkjennelse av regnskap for 2018

4.        Gjennomgang og godkjennelse av budsjett for 2019

5.        Innkomne forslag

6.        Valg av styre

7.        Valg av valgkomité

 

VALGKOMITEEN

Valgkomiteen ber om innspill forslag nye medlemmer til styre. I tillegg ønskes nye ressurskrefter som kan bidra med oppgaver i klubben utenfor styret.

 

Vennlig hilsen fra valgkomiteen!

Dag Kristian Heimdal (915 99 003)

Kristofer Anker (G05) (486 05 980)


Ullern Basket - protokoll årsmøte for 2018

 

Protokoll fra årsmøte i Ullern IF, avdeling basketball (kort: «Ullern Basket»)

Oslo, 06.03.2019 kl 19:00 – 20:15

 

Sak 0.    Godkjenne de stemmeberettigede

Det var 13 stemmeberettigede til stede ved starten av årsmøtet.

Vedtak: De stemmeberettigede medlemmene ble godkjent

 

Sak 1.    Godkjenne innkallingen og saksliste 

               Vedtak: Innkalling og sakliste ble godkjent.

 

Sak 2.    Velge dirigent, referent samt 2 medlemmer til å underskrive protokollen

               

Vedtak:

Som dirigent ble Tore Kvam enstemmig valgt.
Som referent ble Hans-Jörg Schneidt enstemmig valgt.
Til å underskrive protokollen ble Kristofer Anker og Dag Heimdal enstemmig valgt.

 

 

Sak 3.    Behandle og godkjenne Ullern Baskets årsberetning for 2018

Ullern Baskets 25 aktive lag har også i 2018 hatt sportslig suksess i barne-, bredde-, og toppidretten. Basketavdelingen har nok ressurser til å gjennomføre administrative og sportslige oppgaver. Det har skottet noe på å utdanne yngre dommerkandidater samt at man ikke kunne engasjere egnete trenere for alle lag.

               Følgende hadde ordet i saken: styreleder Trond Egil Moe

 

Vedtak:

               Årsberetning for Ullern Basket ble enstemmig vedtatt.

 

Sak 4.    Behandle og godkjenne Ullern Baskets regnskap for 2018 i revidert stand

Ullern Basket har oppnådd et årsresultat i 2018 på NOK 14 053,- Balansen er positiv og avdelingen har ingen langsiktig gjeld. Revisor anbefaler å godkjenne årsregnskapet. Ullern Basket har engasjert Revisorgruppen Oslo AS som avdelingens revisor.

Følgende hadde ordet i saken: styrets økonomi ansvarlig Line Aune

 Innstilling:

Styret anmoder at årsregnskap for Ullern basket for 2018 vedtas i tråd med revisorens anbefaling.

               

Vedtak:

Enstemmig vedtatt. Regnskap for 2018 er godkjent.

 

Sak 5.    Medlemskontingent

Innstilling: 

Styret ber årsmøte å gi styret fullmakt å øke treningsavgiften med inntil NOK 500,- Styret skal fastlegge treningsavgift for sesong 2019/20 rett før oppstarten av sesongen. Styret skal også rette noen misforhold mellom enkelte utøvergrupper.

               Følgende hadde ordet i saken: møtedirigent Tore Kvam og økonomi ansvarlig Line Aune

 

Vedtak:

Enstemmig vedtatt.

 


 

 

Sak 6.    Vedta budsjett for 2019

Styret har lagt fram et forslag til budsjett som følger lovnormens § 12 (NIF). Budsjettet orienterer seg ved fjorårets budsjett og inkluderer moderat økte inntekter i post «treningsavgift».

Følgende hadde ordet i saken: økonomi ansvarlig Line Aune

Innstilling: 

 Styret anmoder å godkjenne budsjett for 2019.

Vedtak:

Enstemmig vedtatt

 

 

Sak 7.    Behandle forslag og saker

               Ingen innkomne saker til behandling.

 

Sak 8.    Valg

               a) Valgkomiteens innstilling på leder:

               Tore Kvam

 Følgende hadde ordet i saken: valgkomite, Dag Heimdal

 

Vedtak:

Enstemmig valgt. Tore Kvam ble valgt til leder for ett år.

 

 

               b) Valgkomiteens innstilling på styremedlemmer til styret:

Fra styret som ble valgt i årsmøte for 2017 fortsetter Geir Werner Henriksen og Hans-Jørg Schneidt i ett år til.

Årsmøtet takket alle avtroppende styremedlemmer og avtroppende styreleder Trond Egil Moe for fremragende innsats for Ullern Basket!

 Følgende hadde ordet i saken: valgkomite, Dag Heimdal

 

Vedtak:

               Joseph Allen ble enstemmig gjenvalgt som styremedlem for en 2 års periode.

Inga B. Aune, Kjetil K. Berthelsen, Sten Bråthen og Geir Dyngeland ble enstemmig valgt til styremedlemmer for en 2 års periode.

                              

               c) Styrets innstilling på valgkomité:

 Følgende hadde ordet i saken: møtedirigent Tore Kvam

 

Vedtak:

Dag Heimdal ble valgt til leder for ett år og

Kristofer Anker ble valgt til medlem for ett år.

 

Oslo, mars 2019.