Nabooppgjør på søndag - billetter kun online

Postet av Ullern Basket den 21. Jan 2022

På søndag 23.01. kommer Bærums kvinnelag på besøk i Ullern Flerbrukshall. Det er lagenes andre møte i serien, den første tapte Ullern 56ers 52:69 i Ståle Freys første kamp som vikarierende coach for Ullern.  Bærum er favoritt, men Ullern 56ers har siden forrige møte vunnet 3 kamper på rad. Vi er spente på hvordan det nye Ullern takler Bærums blanding av 2 amerikanske importer, 2-3 landslagsaktuelle spillere og mange talenter fra EB i søndagens kamp.


Kom innom hallen, men kjøp billett først! KUN online salg av billetter! Kontrolleres ved inngangen å mobilen din. Det er fortsatt Corona restriksjoner, derfor er det påbudt med munnbind i hallen når man ikke sitter på plassen sin.  Det begrenser også antall tilgjengelige billetter til kun 70 pga 1m avstand på tribunen. Gjestetilskuere bes henvende seg til Bærum Basket for kjøp av billetter, klubben har fått online adgang til bortekvoten billetter

Kjøp billett online her, første mann til mølle:

Voksne 100 kroner

Barn/ungdom yngre enn 20 år har gratis adgang


Vell møtt søndag!
Kom gjerne 30 min før kampen som starter 16:00!
På besøk i Asker!

Postet av Ullern Basket den 14. Jan 2022

NY LEIKVOLLHALL INVIES PÅ LØRDAG!

Etter forrige helgs hjemmeseier over Tromsø skal det i morgen, lørdag 15.01. kl 14:30 måles kreftene med tabelltreer Asker. Kampen spilles i flunkende ny "Leikvollhall C". Vi gratulerer Asker med med den nye hallen! Vi håper dok at vårt damelag kan by på dans og ta med noe tellbart tilbake til Oslo.

I går fikk Norge lettelser på restriksjoner, det åpner for at flere kan se kampen live. Sjekk om det er billetter igjen til salgs og bli med for å heie frem Ullern 56ers! Obs, ingen parkering rett ved hallen.

Kampen kan også ses på livestream på TV2PLAY (€) samt på livsecore på basket.no eller "MinBasket" appen.
Firi-ligaen: Ullern 56ers - Tromsø søndag 09.01.

Postet av Ullern Basket den 7. Jan 2022

Kl 16:00 er det duket for årets første hjemmekamp i Firi-ligaen: Ullern 56ers tar imot Tromsø Storm ungdom. 

Pga den aktuelle Covid situasjonen anbefaler vi at publikum holder seg hjemme og følger kampen på videostream på TV2Play (€) eller på appen "Min Basket" med live resultatstream.

Heia Ullern 56ers!