En epoke er over - Lykke til, Matti!

Postet av Ullern Bandy den 4. Feb 2022


Matti Myllykoski har jobbet som sportslig leder hos oss siden 2018, og flytter nå hjem for å kombinere jobb og nærhet til familien i Sverige. Han går til den svenske eliteserieklubben IFK Rättvik der han skal jobbe som «verksamhetsutvecklare».


"Noen ganger i livet byr det seg noen muligheter man ikke kan takke nei til. Jeg får nå muligheten til å kombinere min passion for bandy og kulturbygging ispedd det kommersielle. Samtidig er det viktig for meg å være nærmere familien."


Matti har hatt en sentral rolle i utviklingen av Ullern bandy de fire årene han har vært her. Han er en fyr som går «all in» og vi kommer til å savne hans guts, humør, kreativitet, kapasitet og ikke minst engasjement. Både for bandy´n og menneskene rundt seg.


"Takk for en fin og lærerik tid i Ullern bandy! Det har vært gøy å koordinere oppgaver over hele linja; alt fra bandyskole, klubbens lag, dialog med Bandyforbundet, innkjøp, kontrakter, rekruttering, isprepp og mye annet. Bandyen har vært mitt verktøy til å skape harmoniske, reflekterte ungdommer. Kanskje først og fremst via samhandling i laget og å jobbe mot felles mål. Som også er en læring for videre karriere (ikke bare bandy!)."


Matti sitt råd til oss videre: "Husk at små ting kan forbedres hver uke og da blir det 52 ganger bedre etter et år!"


Klarer vi å fordele alle de små (og store) oppgavene på flere folk i klubben, vil vi få et kjempeløft som kommer alle barn, unge og voksne til gode. Når flere bidrar litt, blir resultatet enormt mye bedre.


"Mitt hjerte kommer alltid til å banke for Ullern bandy, selv når jeg er fire timer lengre bort i bandy-gaten! Jeg håper dere legger en klubbtur til hallen i Rättvik - da skal dere få tidenes service!", avslutter Matti.


Lykke til videre, Matti – det har vært en glede å jobbe sammen med deg! Nå skal vi "hoppe etter Myllykoski", ta med oss all kunnskap du har bygget opp og utvikle klubben videre.


Hilsen alle dine venner i Ullern bandy :-)

 

Les mer på Rättvik sin hjemmesideKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.