Banen er åpen - velkommen til ny sesong!

Postet av Ullern Bandy den 16. Nov 2021


Vi har en full 11'er bane og en full 7'er bane. Inndeling av banene vil avhenge av hvem som trener og hvilke kamper som spilles. Husk å sjekke kalenderen for å se ledig tid: trykk på "Banekalender"-knappen øverst på siden eller sjekk her.

Ved store nedbørsmengder (snø og regn) kan banen stenges for bruk på kort varsel. Det er ikke alltid notert i kalender. 

Det er egen publikumstid på banen (gratis åpen kunstisbane for alle) og den vil variere noe ut fra bandyens behov for avvikling av kamper, cuper og treninger. Treninger for våre lag foregår som regel på ettermiddag/kveldstid på hverdager samt i helgene før eller etter publikumstiden.


Åpningstider for skoler, barnehager og publikum:

Man – Fre: 09.00 - 15.00

Lør – Søn: 12.00 - 16.00

Vi gjør oppmerksom på at det vil kunne være prepping ved behov. Det er ikke lov å være på isen når ismaskinen kjører! Vennligst respekter dette for din egen og banemannskapets sikkerhet.


Viktig informasjon før besøket:Det er dessverre ingen garanti for at banene er nypreparerte.Vi må alltid ta værforbehold, og det er banemannskapet som gjør dette fra dag til dag. Det betyr at åpningstider kan endres og at publikumstid kan utgå, hvis det for eksempel regner eller snør kraftig og vi må stenge banen for å gjøre nødvendig preparering av isen.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.