Velkommen til oss, Daniel!

Postet av Ullern Bandy den 25. Okt 2021

Daniel Svedberg (t v) og en fornøyd sportslig leder i Ullern bandy, Matti Myllykoski 

 

Vi er utrolig glade for å få på plass vår nye A-lagstrener, svensken Daniel Svedberg (49). Daniel har en lang merittliste som spiller for flere klubber på toppnivå i Sverige. I tillegg har han en solid dose ledererfaring som kommer til å bli avgjørende for vår videre satsing i årene som kommer.

"Det å få være en del av noe og jobbe med utvikling – det stimulerer meg", sier Daniel om noe av drivkraften for å bidra i Ullern bandy. Sammen med klubben skal han jobbe med miljø, utvikling og prestasjon i A-laget og i klubben forøvrig.

En stor honnør til alle dere som har bidratt med å få dette i havn. "En rekke dedikerte personer har vært involvert fra klubbens side for å få på plass ny hovedtrener. Topp kvalifiserte bandytrenere vokser ikke på trær i Norge, men med Daniel har vi fått på plass en viktig ressurs som tenker langsiktig" sier styreleder Mattis Bentzen.

Klubben står i et generasjonsskifte der A-laget mistet en rekke spillere, hovedtrener og ressurspersoner på slutten av sesongen 20/21. Derfor har vi nå en fantastisk mulighet til å bygge noe nytt med fokus på utvikling av egne spillere og en sterkere kultur i bånn. Velkommen til Ullern bandy, Daniel - vi gleder oss til en spennende reise fremover!

HAPPY BANDY :-)


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.