Velkommen til bandyskole 2021/2022!

Postet av Ullern Bandy den 28. Sep 2021


Vil du ha det gøy på isen og lære å spille bandy? Vi ønsker alle jenter og gutter (født 2014 og senere) velkommen!

Ullern bandyskole 2021/2022 har som målsetting at barna skal utvikle sine kunnskaper på skøyter og bygge lagfølelse. Våre trenere under ledelse av Martin Heed er kurset og vet hvordan de skal tilpasse trening og lek på isen til hvert enkelt barns kunnskapsnivå. Målet er at alle skal ha det gøy sammen.

Treningen foregår TIRSDAGER kl 1800-1900. Vi trener gjennom hele sesongen med start 23. november og avslutter med Cup-spill i begynnelsen av mars (Cup-spill hvis det er tillatt ref regler Covid 19). Det blir ikke treninger i jule- og vinter-ferien. 

Treningsavgiften for hele sesongen er på 1.000 kr og inkluderer treningstrøye og egen vannflaske. Det forutsettes medlemskap i Ullern IF, som kommer i tillegg og faktureres fra klubben. Er du usikker på om det passer for ditt barn - så kommer dere og tester 2 ganger gratis, for å siden ta avgjørelse om deltagelse (meld fra til undertegnede om det skal være test). Begrenset antall plasser - så de som betaler treningsavgiften for fortrinn. 

Det er påbudt med godkjent hjelm.

Hold avstand gjennom hele økten som foresatte. Ikke mulig å delta på isen - alle får anvist plasser ved siden av isen.

Påmelding via link: https://www.deltager.no/event/bandyskole__21_22#init

Hilsen Team Martin Heed 


Barneidrett er idrettsaktivitet for barn til og med det året de fyller 12 år. Alle i Ullern IF som har ansvar for barn, uansett rolle, skal kjenne til «Idrettens barnerettigheter» og «Bestemmelser om barneidrett». Rettighetene setter barnas behov i sentrum, og sier noe om hvordan man skaper god aktivitet for det enkelte barn. I idretten skal barna:

  • ha det sosialt
  • føle seg trygge
  • ønske å prøve nye ting
  • ikke være redde for å feile

Barna kan velge om og hvordan de vil konkurrere. Mer informasjon om rettighetene og bestemmelsene innen barneidrett finner du her.

Spørsmål kan rettes til Martin Heed via mail: martinheed03@icloud.com

Vel møtt på Ullernbanen!0 Kommentar

AKS Bjørnsletta + Ullern IF = Sant

Postet av Ullern Bandy den 22. Sep 2021


"Bevegelsesglede i Osloskolen" er et samarbeidsprosjekt mellom AKS Bjørnsletta, Ullern IF og Ullern Tennis. Fokuset i prosjektet ligger på å øke bevegelsesgleden til elevene på AKS Bjørnsletta. «Vi ønsker med dette å senke inngangsterskelen til å drive med idrett for våre elever» skriver Bjørnsletta skole i infoskrivet som går ut til elevene i disse dager.


Håndball og fotball tilbys som helårstilbud, mens basket og bandy har periodiserte tilbud i enkeltperioder:

«Bandy vil tilbys til 3. og 4.trinn i vintersesongen, og trinnene vil trene sammen i gitt treningstid én gang i uken. Bandytilbudet vil holdes i uke 48-50 før jul, og i uke 1-7 etter nyttår. Organisering og påmelding vil AKS Bjørnsletta ha hovedansvaret for, mens Bandy vil ha hovedansvaret for det sportslige innholdet ved treningene – AKS vil mer eller mindre bistå trenere med pedagogiske ferdigheter og sørge for barnas sikkerhet og læring inn mot idretten.»


Vi gleder oss til samarbeidet og ønsker alle barn på AKS Bjørnsletta velkommen til oss :-)


HAPPY BANDY!


0 Kommentar

Klubbhandlekveld 12. og 13. oktober

Postet av Ullern Bandy den 15. Sep 2021


Juhu - da blir det handlekveld x 2! Gjør deg klar til bandysesongen med nytt (eller brukt) utstyr, få veiledning ved kjøp og treff klubbvenner samtidig. Superduper medlemsrabatt fra vår samarbeidspartner Torshov Sport på køller, hansker, beskyttelse, bekledning ++.
I tillegg kan du kjøpe vårt egendesignede Ullern bandy-merch.
Vi rigger også til eget brukthjørne. Bra for deg, miljøet og lommeboka. Brukt utstyr kan leveres til oss på mandag.
Betaling med Vipps - husk mobilen!
Velkommen, vi håper å se mange av dere!


Se og meld deg på arrangementet.


0 Kommentar

En kanonuke for oss som elsker bandy!

Postet av Ullern Bandy den 12. Aug 2021


Sammen med Røa og Norges Bandyforbund (NBF) arrangerte vi for første gang en felles sommerbandyskole for barn og ungdom født 2007-2013. Det ble fem innholdsrike dager med barmark-, styrke- og teknikkøvelser på Frogner stadion i kombinasjon med hele tre isøkter pr dag i den nye Sonja Henie-hallen. Totalt var det 25 påmeldte spillere fordelt på seks ulike klubber: Frigg, Ready, Røa, Ullern, Ullevål og Øhil. Fredagen ble avsluttet med en Mesternes Mester-konkurranse og felles bandyturnering med bra trøkk og sykt god stemning!Patrik Heed fra Røa var fagansvarlig og hadde gjennom hele uken med seg to ungdomstrenere pr gruppe. I tillegg bistod Marcus Nilsson (NBF) og Matti Myllykoski (Ullern) på enkelte treninger og økter. Samtlige deltakere hadde en herlig utvikling gjennom uken. Alle som deltok fikk også eget sommerbandy-merch bestående av treningsdrakt, t-skjorte og caps. Når klubbene og forbundet samarbeider om denne type arrangementer oppstår det noe helt eget. Det skaper rom for ideer og tanker rundt videre samarbeid, kunnskapsdeling og ikke minst nye vennskap for barna. Nå skal vi evaluere årets opplegg med et mål om å levere et enda bedre produkt neste år. Vi gleder oss :-)

Se filmen som oppsumerer det hele her.

Happy Bandy!0 Kommentar

Årets Sommercamp. Oppsumert.

Postet av Ullern Bandy den 2. Jul 2021


Flere idretter - mer moro! I en uke har 80 barn spilt fotball, basket, håndball, innebandy og tennis. I tillegg har de testet baseball/stikkball, frisbee og landhockey. 15 ungdomsledere har gjort en super innsats med å lære bort det de kan om sin sport. Vi spurte enkelt og greit: "Hva er det beste med å være leder for barn?"
”Det beste med å være leder for barn er at man kan bidra til at de har det gøy, får nye venner og opplever mestring og utvikling i idrett.”

– Daniel Smedsrud, fotball
”Det beste med å være leder for barn er å kunne bidra til å gi glede og mestringsfølelse til barna når de får prøve de ulike idrettene. Å se progresjon og idrettsgleden hos barna vokse for hver dag er veldig gøy. Samtidig som at man lærer mye om hvordan man skal håndtere og løse ulike konflikter med ungdommene som er veldig lærerikt.”

 – Felicia Dyngeland-Sundén, basket
”Det beste med å være leder for barn, er å få hjelpe dem på veien til suksess og gi dem mestringsfølelse.”

– Mathilde Stenstad-Persen, bandy
"Det beste med å være leder for barn er å se at de utvikler seg og blir bedre for hver dag. Og så er det så klart veldig moro!"

– Jakob Mauritzen, bandy
”Det beste med å være leder for barn er muligheten til å skape idrettsglede og kunne tjene egne penger i en ung alder.”

– Sofie Ekeberg, håndball 


”Jeg får en bedre forståelser av egen og andres idrett. Blir bedre av å lære bort. Får være i morsom bevegelse en hel dag.”

– Jenny Bing Husaas, håndball


”Se en utvikling hos barna

– June Amalie Hauge, håndball
”Jeg synes det beste med å være leder for barn er at man tydelig kan se utviklingen på de fem dagene vi er sammen med dem."

– Stella Waagan Kruse, håndball
"Det beste med å være leder for barn er å se den raske utviklingen de har. Det er gøy å se gleden hos dem når de får til nye ting og vite at jeg har bidratt til fremgang."

– Christian Lyng, basket

Takk for innsatsen - vi sees neste sommer :)


0 Kommentar

Powered by: Bloc