Kontroll på jerna - Et kurs med fokus på skøyteteknikk

Postet av Ullern Bandy den 10. Jan 2022


Kurset er GRATIS og passer for barn 8-12 år med grunnleggende ferdigheter, men som er for gamle for vår bandyskole. Vi ser at mange av våre yngre spillere med fordel bør ha flere økter med fokus kun på skøyter. Det er tross alt den viktigste basisferdigheten for bandyspillere. Det er ikke et krav at du er medlem av Ullern bandy, men du bør ha grunnleggende skøyteferdigheter.

Du lærer grunnleggende tips (bittelitt teori) og hva som er viktig å huske på. Men mest av alt skal vi gå MASSE på skøyter: forlengs/baklengs, start/stopp, oversteg, gå raskere, hinderløyper ++. Foreldre er hjertelig velkommen til å delta.

Kurset vil foregå fem lørdager klokken 10.30-11.30: 15/1, 22/1, 29/1, 5/2 og 5/3.

Påmelding i Spond - dette blir gøy! https://group.spond.com/ZJIXJ0 Kommentar

Skjer a, 2022?

Postet av Ullern Bandy den 3. Jan 2022


Det vi håpet skulle bli en litt mer normal sesong, ble brått avsluttet i midten av desember. Hva som venter oss fremover vil tiden snart vise - men det her helt sikkert at resten av sesongen ikke blir som vi hadde sett for oss. Det er særlig usikkerheten og de stadige endringene som gjør det så frustrerende for oss alle. Blir det noen flere kamper? Får vi dratt på de turneringene vi har meldt oss på? Blir det i det hele tatt Ullern Cup i år? 


Ullern bandy 2.0: Utvikling, læring og kunnskapsdeling

En trøst er at A-laget kan spille kamper som normalt. Sesongen er nå halvspilt, og laget står med to seire og resten tap. Alt i alt er det god stemning i troppen, og det viktigste vi skal ta med oss fra årets sesong er LÆRING. Med et ungt lag i utvikling vil prestasjonene variere, men det positive er at utviklingen er god. Så langt ligger vi på en niende plass, men resultatene gjenspeiler ikke alltid prestasjonene. Ambisjonen om å komme blant de åtte beste (sluttspillplass) er noe vi fortsatt har tro på. Det tar tid å bygge nytt, men vi er på riktig vei med nye ressurser på trener- og lagledersiden, økt fokus på utvikling av egne spillere og videre satsing på rekruttering i de yngre rekkene.


God stemning og bra med publikum på den tradisjonsrike 2. juledagskampen mot Stabæk

Mette Mari i bandykiosken med god hjelp av datteren Astrid

 

En god start er nøkkelen

Blant de yngste barna ser vi også en god utvikling. Bandyskolen «Gøy på isen!» har 50 påmeldte (før jul), vårt yngste lag (2013) teller nesten 30 spillere. MiniDivas og Divas har også bra med spillere. De største utfordringene med for få spillere har vi i 2009-laget, gutte- og juniorlaget. Nøkkelen er å "få opp" nok spillere etter bandyskolen. Dersom vi hvert år klarer å danne lag med 30 spillere, vil vi sikre en sunn utvikling i årene som kommer. Det er hard konkurranse om fritidsaktiviter der ute, så vi har en jobb å gjøre med å få til dette. Her er det helt avgjørende at foreldre tar ansvar som lagledere og skaper en trygg og god ramme fra start.Lær av de beste

I tillegg har vi egen keeperskole som ledes av våre aller beste: A-lagets keepere Lars og Elias. Dette er en viktig satsing for oss, og vi ser en utrolig positiv effekt når de eldre trener de yngre. Vi ønsker å videreutvikle og forbedre kunnskapsdelingen gjennom aktiviteter og tilbud av denne typen i kommende sesonger. Vi har stor tro på å bruke hverandre mye mer på tvers av lag og årganger, samt få en tydeligere rød tråd i alt vi gjør.


Vi kan heldigvis fortsatt trene og holde bandy- og keeperskolen åpen 

Vårt felles prosjekt

I fjorårets sesong vokste vi med rundt 17%. Så langt i år har vi også en økning og teller nå totalt ca 300 medlemmer, der rundt 50 av oss inngår som støtteapparat, trenere og lagledere. Så alt i alt er vi i sunn vekst. Vi skal passe på å vokse i et tempo som gjør at klubben klarer å gi alle et fullverdig tilbud. Det er mye å ta tak i på veien, men vi har et bra moment om dagen. Det jobbes godt med mange små detaljer, som i sum gjør at vi skal nå de litt større og mer langsiktige målene. Vi ønsker at enda flere skal bidra til dette givende arbeidet, og kommer tilbake med planer for hvordan vi skal få det til. Det er så mange kloke hoder, driftige sjeler og sterke hender der ute som vi må få satt i system.

 


Stille morgenstund med prepping før publikumstid


Norges beste arena for bandyutøvere, mosjonister og publikum

Banemester Kai og Banelauget har sørget for utrolig fine forhold så langt. Isen har vært prikkfri til en hver tid – all ære og takk til dere! Vi får mye skryt av arenaen vår, og det med god grunn. Her har vi mye å være stolte av! Respektér derfor jobben gutta legger ned: hjelp til med å rydde bort utstyr og gå av isen i god tid før preppingen begynner. Husk at de står på for alle oss – både tidlig og sent.

Publikumstiden i helgene er også svært populær, og det har vært en fullstappet isflate flere helger på rad. Dette er en fin rekrutteringsarena, så benytt muligheten til å fremsnakke Ullern bandy til foreldre og alle "unge lovende".


Folksomt på Sletta en nydelig helg i desember

 

Se fremover - Happy Bandy

Det vil bli utfordrende for oss alle å holde på motivasjonen og lysten når kamper og turneringer ikke blir spilt. Særlig for de eldre barna og ungdommene er dette et stort savn – og et viktig element med det å holde på med idrett. Vi er uansett heldige siden vi holder på utendørs: vi kan i det minste holde oss aktive, få frisk luft og treffe gode venner. Håper derfor dere klarer å se de positive sidene ved situasjonen, og hjelper hverandre med å fullføre resten av sesongen.


Alt godt for 2022, og husk: Det Blir Bra :-)Alle bildene er hentet fra nyttårskavalkaden vår: Happy Bandy 20210 Kommentar

Åpningstider i julen

Postet av Ullern Bandy den 19. Des 2021


Vi har nydelige forhold om dagen, og med begrenset snø i marka er skøyter en super aktivitet for hele familien. Ta med noe varmt og drikke og gjerne litt mat - barna vil ofte ikke dra hjem før etter mange timer.

Husk å holde nødvendig avstand og ta hensyn til hverandre. Det kan bli ganske fullt dersom det er godt vær. Bruk hjelm! Når preppemaskinen kjører er det ikke tillatt å oppholde seg på isen. Lån gjerne mål og vant, men rydd etter deg før du går hjem.

Vi håper å se mange av dere i julen og på nyåret!


Publikumstider i jul, romjul og nyttår:

24/12: 11.00-16.00

25/12: 11.00-16.00

26/12: 10.00-12.00  (A-lagskamp mot Stabæk kl 13.00)

27/12: 11.00-16.00

28/12: 11.00-16.00

29/12: 11.00-16.00

30/12: 11.00-16.00

31/12: 11.00-16.00

1/1: 11.00-16.00

2/1: 11.00-16.00


Her finner du oppdatert banekalender0 Kommentar

Velkommen til Ullern CC Vest Cup 2022!

Postet av Ullern Bandy den 13. Des 2021


Vi vet det er mange spillesugne lag der ute, og det er svært gledelig at vi nå får muligheten til å avholde den tradisjonsrike cupen vår! Den går av stabelen 11. og 12. februar 2022 og vi inviterer alle bandylag i årsklassene 2009-2013Vi lover å stille med supergod stemning, gode dommere, fantastisk is og åpne kiosker (innenfor regelverket såklart). To år siden sist, så målet er å lage tidenes Ullern Cup - nu kör vi!!!

Alle årganger spiller 7´er, spilletid vil være 1x25 min og det rigges til 4 baner.

Årsklassene 2009 og 2010 spiller noen innledende kamper fredag 11. februar mellom 18.00 - 21.00. Det vil være sluttspill i disse to klassene på lørdag 12. februar. Årsklassene 2011, 2012 og 2013 spiller alle sine kamper lørdag 12. februar. Premieutdeling på egen scene med musikk og lys. Premier til alle lag!

Vi forholder oss til de enhver tid gjeldende restriksjoner når det kommer til smittevern og andre hensyn.  Alle påmeldingskostnader blir selvsagt refundert dersom situasjonen ikke tillater gjennomføring.

KLIKK HER FOR PÅMELDING

Har du spørsmål, kontakt Stian (90 87 05 29) eller Mattis (99 25 18 03). Velkommen til fine bandydager - Happy Bandy!0 Kommentar

Spleisen går - hjelp oss å gjøre drømmen til virkelighet!

Postet av Ullern Bandy den 18. Nov 2021


Vi ønsker å opprettholde tilbudet om istid til barnehager/skoler og publikum 2021/2022. Alle penger som samles inn går til å betale for ekstra banemannskap. Ditt bidrag hjelper Ullern bandy til å levere perfekte skøyteforhold gjennom vintersesongen. 

Oslo Vest har få vintertilbud til barn og ungdom. Ullern bandy ønsker at så mange som mulig skal holde seg i aktivitet og oppleve gleden av skøyter på is. Enten det er i organiserte former eller på eget initiativ. 

Støtt spleisen her :-)

For at barnehager, barne- og ungdomsskoler og andre skal ha tilgang på god skøyteis kommer Ullern Bandy til å stille med ekstra mannskap gjennom 2021/2022 sesongen. 

Ekstra mannskap, koster mer penger. Vi håper derfor at alle som har mulighet til å bidra. Enten fordi man selv kommer til å bruke Ullernbanen, eller fordi det gleder å se andre danse rundt på isen, med eller uten ball. 

Bli med og støtt Ullern Bandy!


0 Kommentar

Powered by: Bloc