Ny sportslig leder - nu kör vi!

Postet av Ullern Bandy den 4. Jul 2022


Vi fortsetter utviklingen av Ullern bandy 2.0 og utvider nå vårt samarbeid med Daniel Svedberg. Han går inn som sportslig leder, i tillegg til å fortsette som hovedtrener for A-laget.


Det var flere spennende søkere på stillingen som sportslig leder, men da Daniel sa han var interessert i å gå «all-in» i Ullern bandy var valget enkelt. Han har kunnskapen og engasjementet som gjør ham til en viktig brikke for oss fremover. I tillegg ser han det større bildet, noe som er nødvendig å ha med seg når vi skal utvikle klubben videre. 


–      Vi er så klart veldig happy med dette og taimingen er super i forhold til hvor klubben er nå, sier styreleder Mattis Bentzen.


Det var mange unge spillere som utviklet seg og tok store steg på A-laget i fjor. Det var en sesong for mye læring. Målet for årets sesong er å bli mer stabile i prestasjonene. Samtidig trenger vi en tydeligere rød tråd i alt vi holder på med. Sammen med Daniel skal vi utarbeide en langsiktig plan for hvordan vi skal jobbe med rekruttering, bredde og topp.


–   Vi er først og fremst en breddeklubb der alt henger sammen med alt. Derfor må vi sørge for en sunn vekst og et bra tilbud til barn og unge, avslutter Mattis.


Daniel begynner som hos oss over sommeren. Velkommen - vi gleder oss!


Happy bandy!
Vi søker ny Banemester

Postet av Ullern Bandy den 8. Jun 2022


Ullern bandy søker Banemester for sesongen 22/23. Engasjementet varer fra ca 15. okt til ca 15. mars. Arbeidsoppgavene går i hovedsak ut på å sørge for at det er is på kunstisbanen. Dette betyr at man må kjøre diverse maskiner som ismaskin og ulike traktorer. Arbeidstiden er stort sett på ettermiddag og kveld, men man må påregne litt ekstra når været tilsier det.

Vi ønsker helst en person med erfaring fra liknende arbeid, men opplæring vil bli gitt til rett person. Også ønskelig med interesse/kunnskap om maskiner og vedlikehold på disse, da man må være innstilt på å stå på i perioder samt at man liker/kan skru litt/vedlikeholde maskinparken.

Lønnen er meget god for rett person. Kontakt Sverre for mer informasjon.PS: Som Banemester vil du få god hjelp, erfaring og råd av gutta i vårt eminente Banelaug. Banelauget består av frivillige medlemmer av Ullern bandy og er et supplement til Banemesterstillingen. Når værforholdene er utfordrende at det er fint å ha flere ressurser tilgjengelig.

Klubbtur til Rättvik - save the date!

Postet av Ullern Bandy den 12. Mai 2022


Sett av helgen 23. - 25. september allerede nå! Alle lag fra 2013 og opp til A-laget er invitert.

Dette blir en skikkelig kick-off for bandysesongen og vi håper på mange deltakere. Sist gang var vi rundt 80 personer på tur. Mer utfyllende info og bindende påmelding kommer senere, men supert om dere melder fra til lagleder allerede nå slik at arrangementskomiteen får oversikt-ish over hvor mange vi blir. 

Vi lover at det blir en kanontur med mye istid for alle lag (11er innendørs ishall), samt et hyggelig sosialt opplegg med bare bra folk! 

PS: Matti lover å ta godt vare på oss :-)

https://www.rattvikarena.se

Time to shine!

Postet av Ullern Bandy den 6. Apr 2022


Årets vårdugnad blir onsdag 20. april kl 17.30. Oppmøte foran speakerbua/garasje for tildeling av oppgaver. Møt opp med vaskebøtte, vaskemiddel, gummihansker, arbeidshansker, klut, svaber, feiekost og godt humør! Heldigvis slipper vi munnbind på årets dugnad.Her er arbeidsoppgavene:

 1. Gå over alle målene, reparere med strips. Låse dem for sesongen.
 2. Rydde opp i alle vantene. Reparere de som er ødelagte.
 3. Rulle ut alle de store vannslangene for å funksjonsteste hvem som er ødelagt og hvem som er brukbare til høsten. De ødelagte skal kastes.
 4. Rydde all søppel rundt banen.
 5. Feie asfaltområder ved garasje og brakker.
 6. Rydde inn alle ring/gummimatter.
 7. Vaske/rydde i alle brakkene, flytte stoler fra brakker inn i garasjen/mesaninen.
 8. Rydde i bua mellom innbytterbenkene.
 9. Vaske 1 og 2 etg i Speakerboden.inkl trapp/toalett/gang.
 10. Vaske banemester-brakka.
 11. Rydde i garasjen og på mesaninen (alt personlig utstyr som ligger på mesaninen i garasjen vil bli kastet om ingen viser eierinteresse i dette).
 12. A-laget må/skal selv vaske egen gang og garderobe.
 13. Snekre/fikse de plankene nederst på tribunen.
 14. Male rekkverkene foran/bak på tribunen, rødfargen.
 15. Diverse annet.


På forhånd takk for hjelpen - vi sees!

NM Gull til smågutt. For en avslutning på sesongen!

Postet av Ullern Bandy den 11. Mar 2022


Det var en lett nervøs gjeng som møtte opp på Ulernbanen torsdag ettermiddag. Som alltid lå Ullernbanen blank og fin. Forholdene lå til rette for et skikkelig oppgjør mellom Norges to beste småguttlag. Lite visste de hvilken fantastisk fest de stod ovenfor!


Vi var enige om å stresse Stabæk og være kompromisløse i styringene. Meningen var at vi skulle være forsiktige og unngå utvisninger. Stressnivået økte derfor drastisk når klokka viste 10 min når vi pådro oss dagens andre utvisning. Vi rir av begge og Olav var knapt kommet inn på banen fra sin utvisning før han drar seg igjennom og blir lagt i isen, klar straffe. Stabæk løper inn i feltet for tidlig og Embrik får derfor to sjanser fra merket. Straffe nummer to sitter i garnet og vi leder 1-0.

Etter å ha spilt ca. 20 minutter så var det Lars sin tur til å vise seg frem. Mottar en fin pasning fra Olav ut på kanten og drar seg fint igjennom og setter ballen kontant i kassa. 2-0 og fullt fortjent. Stabæk tar time-out og vi er enige om at spillet vårt sitter og det er bare å kjøre på videre. Vi fortsetter å dominere banespillet og går fortjent til pause på 2-0.


En fullsatt tribune med bra kok fikk oppleve en kanonkamp! 

Andre omgang starter bra. Deilig når Lars scorer sitt andre for dagen på et innøvd frislag. Etter 3-0 målet så roer kampen seg litt. Vi har god kontroll og slipper ikke Stabæk til noen sjanser. Istedenfor er det vi som legger inn et ekstra gir, og etter en rekke cornere scorer Mikkel vakkert! Med 4-0 og ti minutter igjen av kampen, så har vi full kontroll og surfer inn til vårt første etterlengtede NM gull! Dette laget er det skikkelig trøkk i og vi kommer til å se mer fra denne gjengen i årene som kommer!Lars Josefsen ble kåret til banens beste og mottar premien fra avtroppende sportslig leder, Matti Myllykoski.

 

 

 

Kapteinen Olav Heyerdahl mottar den gjeve NM-pokalen fra NBF´s Stein Pedersen.

 

Her kan du se streaming av kampen. Takk til Knut Hole i Stabæk bandy.

Les sak på NBF sine sider her.