Årets Sommercamp. Oppsumert.

Postet av Ullern Bandy den 2. Jul 2021


Flere idretter - mer moro! I en uke har 80 barn spilt fotball, basket, håndball, innebandy og tennis. I tillegg har de testet baseball/stikkball, frisbee og landhockey. 15 ungdomsledere har gjort en super innsats med å lære bort det de kan om sin sport. Vi spurte enkelt og greit: "Hva er det beste med å være leder for barn?"
”Det beste med å være leder for barn er at man kan bidra til at de har det gøy, får nye venner og opplever mestring og utvikling i idrett.”

– Daniel Smedsrud, fotball
”Det beste med å være leder for barn er å kunne bidra til å gi glede og mestringsfølelse til barna når de får prøve de ulike idrettene. Å se progresjon og idrettsgleden hos barna vokse for hver dag er veldig gøy. Samtidig som at man lærer mye om hvordan man skal håndtere og løse ulike konflikter med ungdommene som er veldig lærerikt.”

 – Felicia Dyngeland-Sundén, basket
”Det beste med å være leder for barn, er å få hjelpe dem på veien til suksess og gi dem mestringsfølelse.”

– Mathilde Stenstad-Persen, bandy
"Det beste med å være leder for barn er å se at de utvikler seg og blir bedre for hver dag. Og så er det så klart veldig moro!"

– Jakob Mauritzen, bandy
”Det beste med å være leder for barn er muligheten til å skape idrettsglede og kunne tjene egne penger i en ung alder.”

– Sofie Ekeberg, håndball 


”Jeg får en bedre forståelser av egen og andres idrett. Blir bedre av å lære bort. Får være i morsom bevegelse en hel dag.”

– Jenny Bing Husaas, håndball


”Se en utvikling hos barna

– June Amalie Hauge, håndball
”Jeg synes det beste med å være leder for barn er at man tydelig kan se utviklingen på de fem dagene vi er sammen med dem."

– Stella Waagan Kruse, håndball
"Det beste med å være leder for barn er å se den raske utviklingen de har. Det er gøy å se gleden hos dem når de får til nye ting og vite at jeg har bidratt til fremgang."

– Christian Lyng, basket

Takk for innsatsen - vi sees neste sommer :)


0 Kommentar

Er du vår nye Banemester?

Postet av Ullern Bandy den 29. Jun 2021


Ullern bandy søker Banemester for sesongen 21/22. Engasjementet varer fra ca 15. okt til ca 15. mars. Arbeidsoppgavene går i hovedsak ut på å sørge for at det er is på kunstisbanen. Dette betyr at man må kjøre diverse maskiner som ismaskin og ulike traktorer. Arbeidstiden er stort sett på ettermiddag og kveld, men man må påregne litt ekstra når været tilsier det.

Vi ønsker helst en person med erfaring fra liknende arbeid, men opplæring vil bli gitt til rett person. Også ønskelig med interesse/kunnskap om maskiner og vedlikehold på disse, da man må være innstilt på å stå på i perioder samt at man liker/kan skru litt/vedlikeholde maskinparken.

Lønnen er meget god for rett person. Kontakt gjerne Sverre for mer informasjon.


PS: Som Banemester vil du få god hjelp, erfaring og råd av gutta i vårt eminente Banelaug. Banelauget består av frivillige medlemmer av Ullern bandy og er et supplement til Banemesterstillingen. Når værforholdene er utfordrende at det er fint å ha flere ressurser tilgjengelig.
0 Kommentar

Grattis, Lars!

Postet av Ullern Bandy den 23. Jun 2021


Vi møter Lars for å ta bilder og filme litt fra barmarkstreningen. Han har alltid spilt for Ullern og har vært keeper så lenge han kan huske. "Jeg var aldri så god ute på banen og ble tidlig plassert i mål. Og det har jo gått bra, det", ler Lars mens han gjør seg klar til dagens treningsøkt. Han er veldig fornøyd med å bli tatt ut i A-landslagets bruttotropp som ble kunngjort for noen uker siden. Høydepunktet i karrieren så langt er U17-VM i Uljanovsk da Norge slo Sverige på straffekonk og Lars reddet den avgjørende straffen.Keepertrener Terje Lund supplerer. "I Lars har Ullern et av Norges største keepertalenter. Lars er en rolig type, fokusert på arbeidsoppgaver og har de seneste år tross sin unge alder vært Ullern A-lags førstekeeper. Dette har gitt Lars en rutine få unge keepere har blitt gitt muligheten til, men det kommer ikke av seg selv. Lars er nøye når det kommer til trening og han er sjelden eller aldri borte fra treninger. At han nå er tatt ut i bruttotroppen til Norges A-landslag er ingen overraskelse, jeg mener det er en selvfølge. Han er allerede topp tre av norske keepere!".


Les mer om uttaket på Bandyforbundets sider. Vi gleder oss over uttaket og ønsker Lars lykke til!0 Kommentar

Sommerbandyskole

Postet av Ullern Bandy den 11. Jun 2021


Ullern bandy og Røa IL bandy arrangerer i samarbeid med Norges Bandyforbund for første gang Sommerbandyskole i uke 31.

Vi minner om denne fantastiske muligheten til å komme på is rett etter sommerferien, og håper flere melder seg på (barn født 2007-2012). Aktiviteten foregår i den helt nye Sonia Henie hallen og på Frogner stadion. Sommerbandyskolen er åpen uansett klubbtilhørighet. Hver spiller får minimum 2 økter med is per dag og har i tillegg til det ulike morsomme aktiviteter utenfor isen. 


Alle deltakere får kule treningstrøyer med logo på.Påmelding:

2007-2008

2009-2010

2011-2012

Ansvarlige for Sommerbandyskolen er Sportslig leder i Ullern bandy Matti Myllykoski og Sportslig leder i Røa bandy Patrik Heed. Marcus Nilsson fra Norges Bandyforbund kommer også til å hjelpe til gjennom hele uken. Marcus er veldig flink med coaching av trenere samt barn og unge utøvere og han kommer også til å fokusere på samspillet mellom utøvere og foreldre gjennom en metode som kalles for "Carcoaching". Khidash Kiyani fra Bandyforbundet kommer på tirsdagen og onsdagen og skal lære ut Landhockey som er veldig likt bandy i både spill og regler. I tillegg til disse har vi med trenere fra Ullern og Røa som kan bidra med erfaringer og tips for å bli en bedre bandyspiller og som har spesielt fokus på å skape gode rammer for spillerne. 

Vi starter kl 08.45 hver dag og dagen avsluttes kl 17.00. Her følger et eksempel på hvordan dagene kommer til å se ut:

Kl 08.30 - 08.45 Registrering og informasjon om dagen som kommer og evt summering av dagen/e som var. 

Kl 08.45 - 09.15 Oppvarming og forberedelse før første aktivitet

Kl 09.15 - 10.00 Basistrening, styrke og hopp

Kl 10.00 - 10.45 Slåball med bandykøller

Kl 10.50 - 11.30 Beachvolleyball, bandytennis

Kl 11.30 - 12.00 Lunsj (egen matpakke alle dager unntatt fredag)

Kl 12.00 - 12.45 Istrening

Kl 13.00 - 13.45 Landhockey med trener fra Norges bandyforbund

Kl 13.45 - 14.15 Pause med frukt

Kl 14.30 - 15.15 Istrening

Kl 15.35 - 16.20 Skuddtrening ute

Kl 16.30 - 17.00 Nedjogg, stretch + oppsummering av dagen

Egen matpakke medbringes alle dager unntatt fredag. Vi kjøper inn frukt som mellommåltid til ettermiddagene og lunsj på fredagen som en hyggelig avslutning. 


0 Kommentar

Hæppy together, folks!

Postet av Ullern Bandy den 26. Mai 2021


"Hæppy together skal vise frem mangfoldet og bredden i medlemsbasen vår", sier initiativtaker Mattis Bentzen, styreleder i Ullern bandy. Hovedtanken er å gjøre noe litt annet nå på forsesongen for å skape engasjement og synlighet rundt sporten vår. Filmen vil bli publisert i våre sosiale medier om ikke lenge. 


Ideen går ut på å sette sammen små filmsnutter fra medlemmer som hæpper (trikser) til en lang film (se den her). Det er lagt opp til at det skal være enkelt å delta, så alle ble bedt om å filme seg selv med mobilen sin. Med begrensede muligheter for å trene sammen, er tanken i tillegg å løfte blikket mot at vi forhåpentligvis snart kan være «happy together». "Uten kamper og andre aktiviteter er det rimelig dødt rundt bandy´n på forsesongen. Vi tenker at dette er en fin og litt annen måte og få vist frem bandyglede og samhold på. Alle medlemmer har jo kølle og ball liggende."


Mattis Bentzen, styreleder i Ullern bandy
 
Ullern bandy er en klubb som satser på utvikling, både når det gjelder bredde- og elitesatsingen vår. Vi skal ha en kultur der vi er rause med hverandre, der det er lov (og helt nødvendig) å gjøre feil, jobber sammen og hjelper hverandre. I den endelige filmen er medlemmer og begge kjønn fra de fleste årgangene representert. "Det ideelle ville jo vært å ha med absolutt ALLE medlemmer, trenere, lagledere, foreldre og besteforeldre. Men det er nok å sikte litt vel høyt, hehe. Vi må jo starte et sted, og så kan vi bygge på videre", sier Mattis. I tillegg er det en fin bieffekt dersom filmen kan inspirere folk å øve seg litt hver dag.Det er brukt et helt standard redigeringsprogram og alle har filmet seg selv med sine egne mobiler

 

For å få dette til å rulle i sosiale medier, tagger vi våre tre naboklubber Ready, Røa og Stabæk. De blir oppfordret til å tagge sine naboklubber i sine filmer, og slik går det forhåpentligvis videre. Så håper vi alle klubber slenger seg på når de blir tagget. Hæppy together & Happy Bandy!

PS: Til klubber som lurer på noe rundt gjennomføring eller hva som er lurt å tenke på, ta kontakt med Mattis.


0 Kommentar

Powered by: Bloc