Rinkbandy i sommer - uke 33

Postet av Ullern Bandy den 21. Jun 2023


Oslo og Akershus Bandyregion, Ullern bandy, Ready Bandy og Røa IL Bandy ønsker velkommen til Sommer-Rinkbandy-Camp i Sonja Henie ishall i uke 33!

Fra og med mandag 14. august til og med fredag 18. august arrangerer vi Sommercamp for bandyglade barn. 

Aktiviteten foregår i den helt nye Sonja Henie hallen og på Frogner stadion. Sommerbandycampen er åpen for alle spillere født i 2009-2015 uansett klubbtilhørighet.

Påmelding gjøres her :-)

Opplegg: Vi har fått istider på formiddag eller ettermiddag i Sonja Henie hallen. De dagene (mandag+tirsdag) da vi har is på ettermiddagen starter vi kl 09.00 og slutter kl 17.00. Når vi har is på formiddagen (onsdag+torsdag) starter vi kl 07.30 og avslutter dagen kl 15.00. På fredagen har vi ikke fått eksakte tider. Hver spiller får minimum 2 økter med is per dag og har i tillegg til det ulike morsomme aktiviteter utenfor isen. 

Treningsgrupper: Pga begrenset kapasitet i hallen så er maksgrensen på 30 spillere. Det er første mann til mølla prinsippet som gjelder og hvis det blir fullt så blir det venteliste på de som ønsker å være med. Deltakerne blir delt i grupper etter alder.

Vi håper på mange deltakere - og oppfordrer spesielt jenter til å melde seg på. Målet er nok jenter til å ha egen jentegruppe.

Instruktører er trenere og spillere fra arrangørklubbenes seniorlag.

Pris: 2695,- for hele uken. Det inkluderer lunsj hver dag og frukt til pausene. 

Vi bruker SPOND som informasjonskanal og alle påmeldte blir lagt til i spondgruppen "Sommerbandycamp 2023" der også alle trenere blir lagt til som administratører for enklere kommunikasjon. 

Ved evt spørsmål ikke nøl med å ta kontakt:

Patrik på patrik@roail.no


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.