Ny sportslig leder - nu kör vi!

Postet av Ullern Bandy den 4. Jul 2022


Vi fortsetter utviklingen av Ullern bandy 2.0 og utvider nå vårt samarbeid med Daniel Svedberg. Han går inn som sportslig leder, i tillegg til å fortsette som hovedtrener for A-laget.


Det var flere spennende søkere på stillingen som sportslig leder, men da Daniel sa han var interessert i å gå «all-in» i Ullern bandy var valget enkelt. Han har kunnskapen og engasjementet som gjør ham til en viktig brikke for oss fremover. I tillegg ser han det større bildet, noe som er nødvendig å ha med seg når vi skal utvikle klubben videre. 


–      Vi er så klart veldig happy med dette og taimingen er super i forhold til hvor klubben er nå, sier styreleder Mattis Bentzen.


Det var mange unge spillere som utviklet seg og tok store steg på A-laget i fjor. Det var en sesong for mye læring. Målet for årets sesong er å bli mer stabile i prestasjonene. Samtidig trenger vi en tydeligere rød tråd i alt vi holder på med. Sammen med Daniel skal vi utarbeide en langsiktig plan for hvordan vi skal jobbe med rekruttering, bredde og topp.


–   Vi er først og fremst en breddeklubb der alt henger sammen med alt. Derfor må vi sørge for en sunn vekst og et bra tilbud til barn og unge, avslutter Mattis.


Daniel begynner som hos oss over sommeren. Velkommen - vi gleder oss!


Happy bandy!Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.