Et stort øyeblikk!

Postet av Ullern Bandy den 9. Mar 2022


Torsdag 10. mars kl 20:00 spiller Ullern Smågutt NM finale mot Stabæk på Ullernbanen. Det er ventet storinnrykk på tribunen og det er lagt opp til full fest på en festpyntet Ullernbane fra kl. 19:00.


Det lades opp til storkamp, og spenningen er til å ta og føle på blant våre unge helter i opptakten til finalen. Om innsatsen som er lagt ned denne sesongen blir belønnet med et velfortjent NM-gull gjenstår å se. Laget skal uansett "blø for drakta" etter at nasjonalsangen er sunget og dommeren blåser i fløyta i morgen kveld!


Det er Norges to beste småguttlag som møtes og det er forventet at det blir en tett, god og underholdende bandykamp. Ullern slo Stabæk i serien og ble seriemester, mens Stabæk slo et korona-redusert Ullern i NM seedet gruppe (eneste tapet til Ullern gjennom sesongen).

Lagledelsen og trenerne er vel så spente som gutta:

"Det er flere tiår siden sist et Ullernlag var i NM finale. Vi er litt usikre, men mener det var 1990-årgangen som var i Smågutt finalen i 2004/2005. Så det er klart dette er et stort øyeblikk for oss og klubben".


Ullern bandy er stolt arrangørklubb av NM finalen og har vi har satt i gang et skikkelig apparat for å få dette til å bli et godt arrangement. Vi gleder oss vanvittig, og håper mange tar turen for å sørge for god kok også på tribunen.


Velkommen!Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.