Skjer a, 2022?

Postet av Ullern Bandy den 3. Jan 2022


Det vi håpet skulle bli en litt mer normal sesong, ble brått avsluttet i midten av desember. Hva som venter oss fremover vil tiden snart vise - men det her helt sikkert at resten av sesongen ikke blir som vi hadde sett for oss. Det er særlig usikkerheten og de stadige endringene som gjør det så frustrerende for oss alle. Blir det noen flere kamper? Får vi dratt på de turneringene vi har meldt oss på? Blir det i det hele tatt Ullern Cup i år? 


Ullern bandy 2.0: Utvikling, læring og kunnskapsdeling

En trøst er at A-laget kan spille kamper som normalt. Sesongen er nå halvspilt, og laget står med to seire og resten tap. Alt i alt er det god stemning i troppen, og det viktigste vi skal ta med oss fra årets sesong er LÆRING. Med et ungt lag i utvikling vil prestasjonene variere, men det positive er at utviklingen er god. Så langt ligger vi på en niende plass, men resultatene gjenspeiler ikke alltid prestasjonene. Ambisjonen om å komme blant de åtte beste (sluttspillplass) er noe vi fortsatt har tro på. Det tar tid å bygge nytt, men vi er på riktig vei med nye ressurser på trener- og lagledersiden, økt fokus på utvikling av egne spillere og videre satsing på rekruttering i de yngre rekkene.


God stemning og bra med publikum på den tradisjonsrike 2. juledagskampen mot Stabæk

Mette Mari i bandykiosken med god hjelp av datteren Astrid

 

En god start er nøkkelen

Blant de yngste barna ser vi også en god utvikling. Bandyskolen «Gøy på isen!» har 50 påmeldte (før jul), vårt yngste lag (2013) teller nesten 30 spillere. MiniDivas og Divas har også bra med spillere. De største utfordringene med for få spillere har vi i 2009-laget, gutte- og juniorlaget. Nøkkelen er å "få opp" nok spillere etter bandyskolen. Dersom vi hvert år klarer å danne lag med 30 spillere, vil vi sikre en sunn utvikling i årene som kommer. Det er hard konkurranse om fritidsaktiviter der ute, så vi har en jobb å gjøre med å få til dette. Her er det helt avgjørende at foreldre tar ansvar som lagledere og skaper en trygg og god ramme fra start.Lær av de beste

I tillegg har vi egen keeperskole som ledes av våre aller beste: A-lagets keepere Lars og Elias. Dette er en viktig satsing for oss, og vi ser en utrolig positiv effekt når de eldre trener de yngre. Vi ønsker å videreutvikle og forbedre kunnskapsdelingen gjennom aktiviteter og tilbud av denne typen i kommende sesonger. Vi har stor tro på å bruke hverandre mye mer på tvers av lag og årganger, samt få en tydeligere rød tråd i alt vi gjør.


Vi kan heldigvis fortsatt trene og holde bandy- og keeperskolen åpen 

Vårt felles prosjekt

I fjorårets sesong vokste vi med rundt 17%. Så langt i år har vi også en økning og teller nå totalt ca 300 medlemmer, der rundt 50 av oss inngår som støtteapparat, trenere og lagledere. Så alt i alt er vi i sunn vekst. Vi skal passe på å vokse i et tempo som gjør at klubben klarer å gi alle et fullverdig tilbud. Det er mye å ta tak i på veien, men vi har et bra moment om dagen. Det jobbes godt med mange små detaljer, som i sum gjør at vi skal nå de litt større og mer langsiktige målene. Vi ønsker at enda flere skal bidra til dette givende arbeidet, og kommer tilbake med planer for hvordan vi skal få det til. Det er så mange kloke hoder, driftige sjeler og sterke hender der ute som vi må få satt i system.

 


Stille morgenstund med prepping før publikumstid


Norges beste arena for bandyutøvere, mosjonister og publikum

Banemester Kai og Banelauget har sørget for utrolig fine forhold så langt. Isen har vært prikkfri til en hver tid – all ære og takk til dere! Vi får mye skryt av arenaen vår, og det med god grunn. Her har vi mye å være stolte av! Respektér derfor jobben gutta legger ned: hjelp til med å rydde bort utstyr og gå av isen i god tid før preppingen begynner. Husk at de står på for alle oss – både tidlig og sent.

Publikumstiden i helgene er også svært populær, og det har vært en fullstappet isflate flere helger på rad. Dette er en fin rekrutteringsarena, så benytt muligheten til å fremsnakke Ullern bandy til foreldre og alle "unge lovende".


Folksomt på Sletta en nydelig helg i desember

 

Se fremover - Happy Bandy

Det vil bli utfordrende for oss alle å holde på motivasjonen og lysten når kamper og turneringer ikke blir spilt. Særlig for de eldre barna og ungdommene er dette et stort savn – og et viktig element med det å holde på med idrett. Vi er uansett heldige siden vi holder på utendørs: vi kan i det minste holde oss aktive, få frisk luft og treffe gode venner. Håper derfor dere klarer å se de positive sidene ved situasjonen, og hjelper hverandre med å fullføre resten av sesongen.


Alt godt for 2022, og husk: Det Blir Bra :-)Alle bildene er hentet fra nyttårskavalkaden vår: Happy Bandy 2021Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.