Årets Sommercamp. Oppsumert.

Postet av Ullern Bandy den 2. Jul 2021


Flere idretter - mer moro! I en uke har 80 barn spilt fotball, basket, håndball, innebandy og tennis. I tillegg har de testet baseball/stikkball, frisbee og landhockey. 15 ungdomsledere har gjort en super innsats med å lære bort det de kan om sin sport. Vi spurte enkelt og greit: "Hva er det beste med å være leder for barn?"
”Det beste med å være leder for barn er at man kan bidra til at de har det gøy, får nye venner og opplever mestring og utvikling i idrett.”

– Daniel Smedsrud, fotball
”Det beste med å være leder for barn er å kunne bidra til å gi glede og mestringsfølelse til barna når de får prøve de ulike idrettene. Å se progresjon og idrettsgleden hos barna vokse for hver dag er veldig gøy. Samtidig som at man lærer mye om hvordan man skal håndtere og løse ulike konflikter med ungdommene som er veldig lærerikt.”

 – Felicia Dyngeland-Sundén, basket
”Det beste med å være leder for barn, er å få hjelpe dem på veien til suksess og gi dem mestringsfølelse.”

– Mathilde Stenstad-Persen, bandy
"Det beste med å være leder for barn er å se at de utvikler seg og blir bedre for hver dag. Og så er det så klart veldig moro!"

– Jakob Mauritzen, bandy
”Det beste med å være leder for barn er muligheten til å skape idrettsglede og kunne tjene egne penger i en ung alder.”

– Sofie Ekeberg, håndball 


”Jeg får en bedre forståelser av egen og andres idrett. Blir bedre av å lære bort. Får være i morsom bevegelse en hel dag.”

– Jenny Bing Husaas, håndball


”Se en utvikling hos barna

– June Amalie Hauge, håndball
”Jeg synes det beste med å være leder for barn er at man tydelig kan se utviklingen på de fem dagene vi er sammen med dem."

– Stella Waagan Kruse, håndball
"Det beste med å være leder for barn er å se den raske utviklingen de har. Det er gøy å se gleden hos dem når de får til nye ting og vite at jeg har bidratt til fremgang."

– Christian Lyng, basket

Takk for innsatsen - vi sees neste sommer :)


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.