Hæppy together, folks!

Postet av Ullern Bandy den 26. Mai 2021


"Hæppy together skal vise frem mangfoldet og bredden i medlemsbasen vår", sier initiativtaker Mattis Bentzen, styreleder i Ullern bandy. Hovedtanken er å gjøre noe litt annet nå på forsesongen for å skape engasjement og synlighet rundt sporten vår. Filmen vil bli publisert i våre sosiale medier om ikke lenge. 


Ideen går ut på å sette sammen små filmsnutter fra medlemmer som hæpper (trikser) til en lang film (se den her). Det er lagt opp til at det skal være enkelt å delta, så alle ble bedt om å filme seg selv med mobilen sin. Med begrensede muligheter for å trene sammen, er tanken i tillegg å løfte blikket mot at vi forhåpentligvis snart kan være «happy together». "Uten kamper og andre aktiviteter er det rimelig dødt rundt bandy´n på forsesongen. Vi tenker at dette er en fin og litt annen måte og få vist frem bandyglede og samhold på. Alle medlemmer har jo kølle og ball liggende."


Mattis Bentzen, styreleder i Ullern bandy
 
Ullern bandy er en klubb som satser på utvikling, både når det gjelder bredde- og elitesatsingen vår. Vi skal ha en kultur der vi er rause med hverandre, der det er lov (og helt nødvendig) å gjøre feil, jobber sammen og hjelper hverandre. I den endelige filmen er medlemmer og begge kjønn fra de fleste årgangene representert. "Det ideelle ville jo vært å ha med absolutt ALLE medlemmer, trenere, lagledere, foreldre og besteforeldre. Men det er nok å sikte litt vel høyt, hehe. Vi må jo starte et sted, og så kan vi bygge på videre", sier Mattis. I tillegg er det en fin bieffekt dersom filmen kan inspirere folk å øve seg litt hver dag.Det er brukt et helt standard redigeringsprogram og alle har filmet seg selv med sine egne mobiler

 

For å få dette til å rulle i sosiale medier, tagger vi våre tre naboklubber Ready, Røa og Stabæk. De blir oppfordret til å tagge sine naboklubber i sine filmer, og slik går det forhåpentligvis videre. Så håper vi alle klubber slenger seg på når de blir tagget. Hæppy together & Happy Bandy!

PS: Til klubber som lurer på noe rundt gjennomføring eller hva som er lurt å tenke på, ta kontakt med Mattis.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.