Nyhetsbrev fra styret

Postet av Matti Myllykoski den 26. Mar 2021

Nyhetsbrev    II    Mars 2021

Da var sesongen over og vi kan se tilbake på en veldig annerledes sesong. Pandemien vil ikke gi seg, noe som resulterer i at både barn, ungdom og voksne lider. En sesong uten kamper (utenom A-laget) preger oss alle. Det har allikevel vært mye aktivitet på Sletta. På dagtid har barnehager og skoler besøkt oss og på kvelden har vi også hatt besøk av hockeyklubber i tillegg til egne lag. Været har gitt banemannskapene utfordring men enten masse regn eller plutselig 25 cm nysnø. Tross været har banen vært veldig lite stengt. Maskinparken har fungert bra med lite nedetid. Klubben har også bidratt med mange smittevernsvakter, slik at vi kunne ha flere publikumstider. .

 1. Bandyskolen ble avsluttet med diplomer til alle barna. Er super innsats av Matti med å samle 65 barn. Takk også til Olav Ljones for all hjelp samt takk til ungdommer i klubben som stod for å være alle instruktørene.
 2. De gangene hallen har vært åpen har det vært innebandy for yngre lag på onsdager. Dette er et supert supplement og som etter hvert vi gi klubben en større innebandyavdeling.
 3. Årsmøtet ble avholdt 10 mars. Dessverre var det ikke så bra oppslutning, men møtet ble gjennomført og godkjent. Samt senere ble rapport/årsmøtet oversendt hovedstyre i Ullern IF
 4. Sverre fratrer som styreleder og Mattis Bentzen overtar roret. Julie, Arild og Wivi har også trukket seg tilbake. Casper og Anton Arnesen overtar økonomien, mens nye styremedlemmer er Monica Chabal-Kummen og Stian Slydal. Sverre vil fortsette i styret, men i rollen som kooordinator med banelauget. Wivi vil være med i en nyopprettet rolle som koordinator for jentelagene.
 5. Nyopprettet gruppe i klubben er banelauget. Dette skal være en gjeng frivillige som bistår banemannen med råd, hjelp, traktorkjøring, ismaskinkjøring når behovet melder seg. Været bli kanskje ikke bedre med årene og da er det viktig at vi har folk til å bidra. I denne gjengen sitter foreløpig Terje P, Åsmund Fretland, Bjørn Leikvang, Matti Myllykoski og Sverre Gaasrud. 
 6. I følge budsjettet som ble godkjent på årsmøtet er det nå budsjettert med 1 ½ stilling som banemann. Vi skal i gang etter påske med å legge denne kabalen. 
 7. Jørgen Aker gir seg som leder av det nye driftsstyret i Ullern IF. En fantastisk innsats ble kronet med heder og ære på årsmøtet til Ullern IF 23 mars.
 8. Åsmund Fretland blir bandyens nye mann i det nye driftsstyret.
 9. Bandy`n har gjennomført 143 timer med smittevernsvakter, dette har gitt klubben kr.49163.00 i inntekt fra Bymiljøetaten.
 10. Mange timer har også blitt leid ut til hockey`n gjennom sesongen, dette har også gitt gode inntekter. Takk til Matti for all organisering
 11. Litt sent, men godt minner vi om at lagene, også i år, kan ha en avslutning hvor klubben dekker kr.100.00 pr.spiller som deltar på arrangementet. Er det allerede gjennomført kan man sende bilag/utgiftsskjema til styret for refusjon av utlegg.
 12. Klubben/bandy har økt sin medlemsmasse med 17% og det er meget gledelig.
 13. Det blir dugnad 7 april kl.1700. Ber om at mange møter da vi har en lang liste med oppgaver.  


GOD PÅSK

Oslo, 25 mars 2021

StyretKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.