Små og store Divaser på Ready jentecup i helgen

Postet av Ullern Bandy den 1. Mar 2020

Mini Divas

I helgen spilte Mini Divas sin første kamp i sin første cup. I følge laglederne var det fint spill og en hyggelig og glad gjeng. De spilte tre kamper, og vant den først og spilte i tillegg en uavgjort og en med tap. Moro for de eldre Divas jentene å heie på og se de yngre spille. 

Blid gjeng før det hele starter :)

Jentene i godt driv!

Alle Divas jentene samlet :)


De eldre Divas jentene var meldt på både i lillejenteklassen og småjenteklassen. I cupen var det med mange svenske lag i tillegg til noen norske. 

Lillejenter

Var for jenter født i 07/08. Vi dispet i tillegg inn våre 06 jenter. De tre innledende kampene vant Divas klart, og spilte seg derfor til semifinale som også ble vunnet klart. Finalen tapte Divas mot Ready. Jentene var strålende fornøy med å ta med stor pokal til Ullern.


Småjenter

Var for jenter født 05/06. Ullerndivas består hovedsakelig av jenter født i 06 og 07, men med en spiller født 2005. Forventningene til denne delen av cuppen var derfor lav. Møte med eldre jenter og i tillegg lag fra Sverige ville bli tøft. Første kamp lørdag kveld i snø og vind endte med 3-1 tap for Skirø. De går for å være et av Sveriges beste lag. Søndag ble jentene bortdømt i kamp mot Ullevål som endte i uavgjort og vant en klar og sterk seier over Vanersborg. Dette gav andre plass i gruppen og semifinale. Denne endte i tap mot Ready, men jentene gav alt i bronsefinalen og vant denne over et sammensatt lag fra Drammen. Pokalen kan sees på bildet :) 

For å kunne stille lag fikk vi låne to gode spillere fra ØHIL. 

Moro, og nå gleder de eldste seg til en avsluttende jentecup - Relita - i Sverige i midten av mars. 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.