Nye tiltak

Postet av Matti Myllykoski den 7. Nov 2020

Norges Bandyforbund har vedtatt å fryse all kampaktivitet for barn og unge under 20 år til og med onsdag 11. november.


Forbundet vil tidlig neste uke kunngjøre hvilke retningslinjer som gjelder for våre idretter fra torsdag 12. november, med mål om å gjenoppta kampaktivitet der lokale restriksjoner åpner for dette.


Nye tiltak i Flerbrukshallen

Basert på den økende utviklingen i Oslo i forhold til Covid19 og ønske om å opprettholde trening for barn og unge i hallen har driftsstyret vedtatt at det fra og med tirsdag 10. november 2020 iverksettes følgende tiltak for å begrense og forebygge smitte ved Ullern Flerbrukshall:


  • Alle møterom stenges inntil videre. Tidligere unntak med styremøter, interne trenermøter og videomøte for A-lag opphører.
  • Treningsrommet stenges inntil videre. Dette gjelder alle grupper.
  • Bruk av garderober og unødig opphold i hallen skal begrenses til et minimum.
  • Tilsynsvakter skal bruke munnbind når de er sitter på vakt. Driftstyret har kjøpt inn munnbind og levert til tilsynsvakten slik at de kan gå frem som et godt eksempel på forebygging samt beskytte seg selv og andre.

Følg med i utviklingen via Oslo Idrettskrets sine Facebook-sider, som kanskje er tidligst ute med nyheter for regionens utvikling av Covid 19. Internt for Flerbrukshallen og Ullern IF - så kommer det god info fra Drift Ullern IF.
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.