Norges Bandyforbund ber alle lese og gjennomføre følgende:

Postet av Matti Myllykoski den 4. Sep 2020


Norges idrettsforbund har utarbeidet et fellesidrettslig e-kurs om koronavett. Idrettens koronavettkurs er et smittevernkurs for utøvere. Kurset er for utøvere fra 13 år og oppover, og foreldre eller foresatte til utøvere opp til 12 år. Foresatte må legge inn egne barn i sin profil i Minidrett for at utøvere på 13-14 år skal kunne ta kurset.
Kunnskap om smittevern i idrettsdeltakelse er et effektivt våpen mot smittespredning og avgjørende for at vi kan ha idretten i gang over hele landet. Kurset gir grunnleggende smittevernkunnskap for å kunne drive idrettsaktivitet.
E-kurset er obligatorisk. Når man har gjennomført e-kurset, må man vise frem kursbeviset for idrettslaget v/lagleder. Fristen for å gjennomføre kurset er snarest mulig eller innen utgangen av september.
Kurset finner dere også her i denne artikkelen og på forbundets egen koronavettside.
Vedlagt ligger det i tillegg informasjon til klubben, fra Norges Idrettsforbund, om hvordan dere kan hente oversikt over gjennomføringer av kurset.
Takk for at dere bidrar til å spre kunnskap om smittevern og bidrar til å kunne holde idrettsaktiviteten i gang!Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.