Medlemsskap


For drive med idrett i Ullern IF er det tre "komponenter" som man ikke kommer utenom: medlemsavgift, treningsavgift og lisens. Hva er egentlig forskjellen på de ulike avgiftene? Vi gir deg en rask innføring.

1) Medlemsavgift: Går til å dekke klubbens overordnete utgifter, administrasjon og drift på tvers av de fire idrettene i Ullern IF. Alle medlemmer må betale denne, uavhengig av idrett.

2) Treningsavgift: Dekker lagets blant annet felles utstyr, trenergodtgjørelser, serieavgifter, dommerutgifter, leie av ishall/bane, deltagelse i cuper og diverse andre kostnader som bandygruppa har. Treningsavgiften varierer ut fra årgangen man tilhører, og er også forskjellig fra de ulike idrettene i klubben.

3) Lisens: Lisensen betales til særforbundet idretten tilhører, for vår del Norges Bandyforbund. Lisensen sørger for at utøveren er forsikret, både på trening og i kamper. For å delta i seriespill er det er et krav at lisensen er betalt. I Ullern bandy er lisensen inkludert i treningsavgiften og faktureres sammen med denne. Du kan lese mer om lisensene til NBF her.


Det er nå blitt superenkelt å bli medlem! Registreringen gjør du selv med noen få tastetrykk direkte i NIF sitt system ved å trykke her.Fordelen med denne løsningen er at vi automatisk får helt korrekt data i medlemsregisteret, siden informasjonen du oppgir er vasket mot Folkeregisteret. Hvis du allerede er registrert i «MinIdrett» logger du enkelt inn med din profil og følger stegene, enten det gjelder deg eller barnet ditt. Hvis du ikke er registrert, trykker du på «Ny bruker». Registrering og betaling gjøres i den samme operasjonen og sikrer en smooth registrering for både deg og oss :)

PS: Du kan også trykke på den grønne «Bli medlem»-knappen på forsiden vår (ligger til høyre på PC-siden og lengst ned på mobilsiden).

Velkommen til Ullern bandy!


Powered by: Bloc