Ullern Sommer Bandy Camp 3-7. august 2020

Postet av Matti Myllykoski den 18. Jun 2020

Ullern Bandy anordner  3-7. august 2020 en Camp som har målsetting at barna skal utvikle sine kunnskaper innen flere idretter. Vi tar emot ungdommer fødte 2009-2008-2007 i denne omgang.

Innebandy - Tennis - Basket - Powerwalks - Baseball - Fotball mm

Våre trenere er kurset og vet hvordan de skal tilpasse trening og lek til hvert enkelt barns kunnskapsnivå. Målet er at alle skal ha det gøy sammen.

Vi starter alle dagene med registrering av barnen. De kommer kl 08.00-08.15 til Allbrukshallen Ullern. Barna bør ta med niste, frukt hver dag. Det er ikke noen treningsavgift og barnen får trenings t-shirt og egen vannflaske. Mangler du utstyr (innebandy-kølle) så kan vi låne deg, slik at du kan komme i gang.

Dagen er slutt kl 16.00 og foresatte velkommen å hente barna. 

Ps. Foresatte skal få en deltakelse også og blir involverte i Car-Coaching på hjemmeturen. Du får en mail med tema som kan diskuteres i bilen - og svarene, kommentarene sendes enkelt til oss ledere under kvelden. Derav er dere aktive deltakere og vi kan forbedre servicen til de unge.. 


Viktig info til påmelding er: 1, Fornavn/ etternavn spiller, 2, født: år/mnd dag 3, Strl på t-shirt  4, foresatte med mail og tlf. nr 5, Godkjenner du at foto kan bli tatt og eksponert på Ullern bandy interne sider? 6, Annen viktig info til oss ledere om ditt barn (diabetes, astma etc) 

Påmelding via link:  https://group.spond.com/HDMHO

Spørsmål kan rettes til Sportslig leder Matti Myllykoski, bandysport@ullern.no

Vel møtt på Ullernbanen!
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.