Bandyskole 2021/2022

Postet av Ullern Bandy den 28. Sep 2021


Vil du ha det gøy på isen og lære å spille bandy? Vi ønsker alle jenter og gutter (født 2014 og senere) velkommen!

Ullern bandyskole 2021/2022 har som målsetting at barna skal utvikle sine kunnskaper på skøyter og bygge lagfølelse. Våre trenere under ledelse av Martin Heed er kurset og vet hvordan de skal tilpasse trening og lek på isen til hvert enkelt barns kunnskapsnivå. Målet er at alle skal ha det gøy sammen.

Treningen foregår TIRSDAGER kl 1800-1900. Vi trener gjennom hele sesongen med start 23. november og avslutter med Cup-spill i begynnelsen av mars (Cup-spill hvis det er tillatt ref regler Covid 19). Det blir ikke treninger i jule- og vinter-ferien. 

Treningsavgiften for hele sesongen er på 1.000 kr og inkluderer treningstrøye og egen vannflaske. Det forutsettes medlemskap i Ullern IF, som kommer i tillegg og faktureres fra klubben. Er du usikker på om det passer for ditt barn - så kommer dere og tester 2 ganger gratis, for å siden ta avgjørelse om deltagelse (meld fra til undertegnede om det skal være test). Begrenset antall plasser - så de som betaler treningsavgiften for fortrinn. 

Det er påbudt med godkjent hjelm.

Hold avstand gjennom hele økten som foresatte. Ikke mulig å delta på isen - alle får anvist plasser ved siden av isen.

Påmelding via link: https://www.deltager.no/event/bandyskole__21_22#init

Hilsen Team Martin Heed 


Barneidrett er idrettsaktivitet for barn til og med det året de fyller 12 år. Alle i Ullern IF som har ansvar for barn, uansett rolle, skal kjenne til «Idrettens barnerettigheter» og «Bestemmelser om barneidrett». Rettighetene setter barnas behov i sentrum, og sier noe om hvordan man skaper god aktivitet for det enkelte barn. I idretten skal barna:

  • ha det sosialt
  • føle seg trygge
  • ønske å prøve nye ting
  • ikke være redde for å feile

Barna kan velge om og hvordan de vil konkurrere. Mer informasjon om rettighetene og bestemmelsene innen barneidrett finner du her.

Spørsmål kan rettes til Martin Heed via mail: martinheed03@icloud.com

Vel møtt på Ullernbanen!0 Kommentar

AKS Bjørnsletta + Ullern IF = Sant

Postet av Ullern Bandy den 22. Sep 2021


"Bevegelsesglede i Osloskolen" er et samarbeidsprosjekt mellom AKS Bjørnsletta, Ullern IF og Ullern Tennis. Fokuset i prosjektet ligger på å øke bevegelsesgleden til elevene på AKS Bjørnsletta. «Vi ønsker med dette å senke inngangsterskelen til å drive med idrett for våre elever» skriver Bjørnsletta skole i infoskrivet som går ut til elevene i disse dager.


Håndball og fotball tilbys som helårstilbud, mens basket og bandy har periodiserte tilbud i enkeltperioder:

«Bandy vil tilbys til 3. og 4.trinn i vintersesongen, og trinnene vil trene sammen i gitt treningstid én gang i uken. Bandytilbudet vil holdes i uke 48-50 før jul, og i uke 1-7 etter nyttår. Organisering og påmelding vil AKS Bjørnsletta ha hovedansvaret for, mens Bandy vil ha hovedansvaret for det sportslige innholdet ved treningene – AKS vil mer eller mindre bistå trenere med pedagogiske ferdigheter og sørge for barnas sikkerhet og læring inn mot idretten.»


Vi gleder oss til samarbeidet og ønsker alle barn på AKS Bjørnsletta velkommen til oss :-)


HAPPY BANDY!


0 Kommentar

Klubbhandlekveld 12. og 13. oktober

Postet av Ullern Bandy den 15. Sep 2021


Juhu - da blir det handlekveld x 2! Gjør deg klar til bandysesongen med nytt (eller brukt) utstyr, få veiledning ved kjøp og treff klubbvenner samtidig. Superduper medlemsrabatt fra vår samarbeidspartner Torshov Sport på køller, hansker, beskyttelse, bekledning ++.
I tillegg kan du kjøpe vårt egendesignede Ullern bandy-merch.
Vi rigger også til eget brukthjørne. Bra for deg, miljøet og lommeboka. Brukt utstyr kan leveres til oss på mandag.
Betaling med Vipps - husk mobilen!
Velkommen, vi håper å se mange av dere!


Se og meld deg på arrangementet.


0 Kommentar

Powered by: Bloc