Er du vår nye Banemester?

Postet av Ullern Bandy den 29. Jun 2021


Ullern bandy søker Banemester for sesongen 21/22. Engasjementet varer fra ca 15. okt til ca 15. mars. Arbeidsoppgavene går i hovedsak ut på å sørge for at det er is på kunstisbanen. Dette betyr at man må kjøre diverse maskiner som ismaskin og ulike traktorer. Arbeidstiden er stort sett på ettermiddag og kveld, men man må påregne litt ekstra når været tilsier det.

Vi ønsker helst en person med erfaring fra liknende arbeid, men opplæring vil bli gitt til rett person. Også ønskelig med interesse/kunnskap om maskiner og vedlikehold på disse, da man må være innstilt på å stå på i perioder samt at man liker/kan skru litt/vedlikeholde maskinparken.

Lønnen er meget god for rett person. Kontakt gjerne Sverre for mer informasjon.


PS: Som Banemester vil du få god hjelp, erfaring og råd av gutta i vårt eminente Banelaug. Banelauget består av frivillige medlemmer av Ullern bandy og er et supplement til Banemesterstillingen. Når værforholdene er utfordrende at det er fint å ha flere ressurser tilgjengelig.
0 Kommentar

Grattis, Lars!

Postet av Ullern Bandy den 23. Jun 2021


Vi møter Lars for å ta bilder og filme litt fra barmarkstreningen. Han har alltid spilt for Ullern og har vært keeper så lenge han kan huske. "Jeg var aldri så god ute på banen og ble tidlig plassert i mål. Og det har jo gått bra, det", ler Lars mens han gjør seg klar til dagens treningsøkt. Han er veldig fornøyd med å bli tatt ut i A-landslagets bruttotropp som ble kunngjort for noen uker siden. Høydepunktet i karrieren så langt er U17-VM i Uljanovsk da Norge slo Sverige på straffekonk og Lars reddet den avgjørende straffen.Keepertrener Terje Lund supplerer. "I Lars har Ullern et av Norges største keepertalenter. Lars er en rolig type, fokusert på arbeidsoppgaver og har de seneste år tross sin unge alder vært Ullern A-lags førstekeeper. Dette har gitt Lars en rutine få unge keepere har blitt gitt muligheten til, men det kommer ikke av seg selv. Lars er nøye når det kommer til trening og han er sjelden eller aldri borte fra treninger. At han nå er tatt ut i bruttotroppen til Norges A-landslag er ingen overraskelse, jeg mener det er en selvfølge. Han er allerede topp tre av norske keepere!".


Les mer om uttaket på Bandyforbundets sider. Vi gleder oss over uttaket og ønsker Lars lykke til!0 Kommentar

Sommerbandyskole

Postet av Ullern Bandy den 11. Jun 2021


Ullern bandy og Røa IL bandy arrangerer i samarbeid med Norges Bandyforbund for første gang Sommerbandyskole i uke 31.

Vi minner om denne fantastiske muligheten til å komme på is rett etter sommerferien, og håper flere melder seg på (barn født 2007-2012). Aktiviteten foregår i den helt nye Sonia Henie hallen og på Frogner stadion. Sommerbandyskolen er åpen uansett klubbtilhørighet. Hver spiller får minimum 2 økter med is per dag og har i tillegg til det ulike morsomme aktiviteter utenfor isen. 


Alle deltakere får kule treningstrøyer med logo på.Påmelding:

2007-2008

2009-2010

2011-2012

Ansvarlige for Sommerbandyskolen er Sportslig leder i Ullern bandy Matti Myllykoski og Sportslig leder i Røa bandy Patrik Heed. Marcus Nilsson fra Norges Bandyforbund kommer også til å hjelpe til gjennom hele uken. Marcus er veldig flink med coaching av trenere samt barn og unge utøvere og han kommer også til å fokusere på samspillet mellom utøvere og foreldre gjennom en metode som kalles for "Carcoaching". Khidash Kiyani fra Bandyforbundet kommer på tirsdagen og onsdagen og skal lære ut Landhockey som er veldig likt bandy i både spill og regler. I tillegg til disse har vi med trenere fra Ullern og Røa som kan bidra med erfaringer og tips for å bli en bedre bandyspiller og som har spesielt fokus på å skape gode rammer for spillerne. 

Vi starter kl 08.45 hver dag og dagen avsluttes kl 17.00. Her følger et eksempel på hvordan dagene kommer til å se ut:

Kl 08.30 - 08.45 Registrering og informasjon om dagen som kommer og evt summering av dagen/e som var. 

Kl 08.45 - 09.15 Oppvarming og forberedelse før første aktivitet

Kl 09.15 - 10.00 Basistrening, styrke og hopp

Kl 10.00 - 10.45 Slåball med bandykøller

Kl 10.50 - 11.30 Beachvolleyball, bandytennis

Kl 11.30 - 12.00 Lunsj (egen matpakke alle dager unntatt fredag)

Kl 12.00 - 12.45 Istrening

Kl 13.00 - 13.45 Landhockey med trener fra Norges bandyforbund

Kl 13.45 - 14.15 Pause med frukt

Kl 14.30 - 15.15 Istrening

Kl 15.35 - 16.20 Skuddtrening ute

Kl 16.30 - 17.00 Nedjogg, stretch + oppsummering av dagen

Egen matpakke medbringes alle dager unntatt fredag. Vi kjøper inn frukt som mellommåltid til ettermiddagene og lunsj på fredagen som en hyggelig avslutning. 


0 Kommentar

Powered by: Bloc