Spleisen går - hjelp oss å gjøre drømmen til virkelighet!

Postet av Ullern Bandy den 18. Nov 2021


Vi ønsker å opprettholde tilbudet om istid til barnehager/skoler og publikum 2021/2022. Alle penger som samles inn går til å betale for ekstra banemannskap. Ditt bidrag hjelper Ullern bandy til å levere perfekte skøyteforhold gjennom vintersesongen. 

Oslo Vest har få vintertilbud til barn og ungdom. Ullern bandy ønsker at så mange som mulig skal holde seg i aktivitet og oppleve gleden av skøyter på is. Enten det er i organiserte former eller på eget initiativ. 

Støtt spleisen her :-)

For at barnehager, barne- og ungdomsskoler og andre skal ha tilgang på god skøyteis kommer Ullern Bandy til å stille med ekstra mannskap gjennom 2021/2022 sesongen. 

Ekstra mannskap, koster mer penger. Vi håper derfor at alle som har mulighet til å bidra. Enten fordi man selv kommer til å bruke Ullernbanen, eller fordi det gleder å se andre danse rundt på isen, med eller uten ball. 

Bli med og støtt Ullern Bandy!


0 Kommentar

Banen er åpen - velkommen til ny sesong!

Postet av Ullern Bandy den 16. Nov 2021


Vi har en full 11'er bane og en full 7'er bane. Inndeling av banene vil avhenge av hvem som trener og hvilke kamper som spilles. Husk å sjekke kalenderen for å se ledig tid: trykk på "Banekalender"-knappen øverst på siden eller sjekk her.

Ved store nedbørsmengder (snø og regn) kan banen stenges for bruk på kort varsel. Det er ikke alltid notert i kalender. 

Det er egen publikumstid på banen (gratis åpen kunstisbane for alle) og den vil variere noe ut fra bandyens behov for avvikling av kamper, cuper og treninger. Treninger for våre lag foregår som regel på ettermiddag/kveldstid på hverdager samt i helgene før eller etter publikumstiden.


Åpningstider for skoler, barnehager og publikum:

Man – Fre: 09.00 - 15.00

Lør – Søn: 12.00 - 16.00

Vi gjør oppmerksom på at det vil kunne være prepping ved behov. Det er ikke lov å være på isen når ismaskinen kjører! Vennligst respekter dette for din egen og banemannskapets sikkerhet.


Viktig informasjon før besøket:Det er dessverre ingen garanti for at banene er nypreparerte.Vi må alltid ta værforbehold, og det er banemannskapet som gjør dette fra dag til dag. Det betyr at åpningstider kan endres og at publikumstid kan utgå, hvis det for eksempel regner eller snør kraftig og vi må stenge banen for å gjøre nødvendig preparering av isen.


0 Kommentar

Powered by: Bloc